Lazar

Pančevo

Član od: 28.12.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko, da ne pišem detaljno. Prodao mi je produvanu, pečenu PS3 konzolu koja mi je radila ni sat vremena ukupno. Kupio sam je sa navedenim manama da je bučna što se pregreva i da ne čita diskove. Sredio joj pregrevanje i posle pola sata crkla. Konzoli sam uradio reflow čipa i popravio je, tražio sam da mu je vratim nazad još sada u boljem stanju jer više nema problem sa pregrevanjem za onoliko novca koliko je mene koštala sa poštarinom, 4000 din. Nije hteo i još me je blokirao zato što ga ja uznemiravam što hoću da vratim. Tvrdi da on nije popravljao i da je tako kupio, a da je prodaje iz razloga što je nepodnošljivo bučna, a klinac igra xbox. Na ovo sve hard disk u konzoli je neispravan, sa 20-30% healtha. On kaže da je korišćena tako kod njega jedno vreme. Ne znam samo kako je se mogla konzola koristiti koja se pregreva toliko da izbaci poruku da se pregrejala i ugasi se, a još sa ovakvim hard diskom. Sve i da nije on popravljao, laže, konzola je bila neupotrebljiva, ovakva se nije mogla koristiti. Termalna pasta je bila sveža i nema prašine, dakle neko je skoro otvarao i popravljao. A i šta ja imam sa tim da li je popravljao ili ne, dobio sam konzolu koja je za đubre, a on neće da je prihvati nazad. Nisu nikakve pare, ali nije lepo kad vas neko pravi budalom kao to je stara tehnika, dešava se, žao mi je itd.
Lepo sam objasnio sve tacno sta sam znao i u kom je stanju konzola bila. Da je bio iz istog grada mogao je da dodjee i proveri. Covek je prihvatio taj opis i stanje konzole, tehnike crkavaju, Nije mi samo jasno kako je za djubre ako mi je ista konzola ponudjena nazad popravljena?.Jedino sto se slazemo da jesu smesne pare i takodje ne zelim da mene neko pravi budalom. Blokirao sam nakon 10 poruka sa vredjanjem i ubedjivanjem da sam lazov i prevarant. zbog 3500 din da prevarim nekoga? Pa ja sam prvi izgubio na njoj oko 60 evra. Radila kad sam uzeo pre godinu dana i vremenom se grejala.. I sta sad ja treba da ocenim coveka od pre godinu dana negativno? Ali dobro.. Ako Vam je sada lakse sto ste me ocenili negativno super! Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.