Lazar

Novi Sad

Član od: 11.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

SA OVIM ČOVEKOM NE TRGOVAT! Dotični mi je poslao uredjaj ostecen i koji ne odgovara opisu kako mi je on hvalio kada smo se čuli. Uredjaj koji je na fotografiji oglasa na KP-u ne odgovara ovom koji sam dobio. Vufer nema zaštitnu mrežu, izgreban je. Na svim satelitima- zvucnicima su polomljene zastitne mreze, Jednom satelitu je pocepano vesanje. Centralni zvučnik nije ni poslao, uredjaj jedva se cuje. Jednom recju nista nije ispostovao po dogovoru. Posto sam mu platio pre slanja, odmah je posle slanja posiljke isključio telefon. Uredjaj ne mogu da vratim, zato sto su mu fiktivne adrese, a i ne javlja se. Zamolio bih Kp službu, da proveri ovog čoveka i ne dozvoli mu dalje varanje korisnika preko Kp-a.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Preporučujem svima da ne kupujete nista od ovog korisnika. Iako ima vise od 100 pozitivnih ocena. Kupio sam dve nove grafičke od njega, međutim kada instaliram driver sa Nvidia sajta, izbacuje grešku. Na pitanje da li ih je testirao on je odgovorio da jeste. Ne mogu da poreknem da su nove (ili samo tako izgledaju) ali svakako ovo je fabricka greska i one su neispravne. On ne odgovara na poruke i pozive iako mu je mobilni ukljucen sve vreme. Tako da vam savetujem da izbegavate saradnju. Džabe ovoliko pozitivnih ocena.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek se nejavlja na tel, iskljucio broj, na poruke na kp ne odgovara stalno neko u njegovo ime kao javice se i tako prodje 15 dana, i posle brojih poruka se nejavlja , kao na VMA a on kuci jer smo proverili u komsiluku. .. lazima nikad kraja, a poslao tv koji ne odgovara opisu sa ostecenjima fizickim kao i tehnickim, ne javlja se da resimo, nomac mu je unapred uplacen, izbegavati ovog prodavca! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!
Smesno i zalosno cime se sve ljudi bave....Mislim da bi admin trebao dobro da prouci poruke koje smo razmenili medjusobno posto ste videli aparat pre slanja cak i video zapis pa kada vam je stigao ostecen u transportu pa ste rekli da cete zvati postu da prijavite i nakon sto su vas iz poste odbili mislite da cu ja pristati da ga uzmem natrag.Pozdrav i svako dobro.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

potao sam ga da li su pinove savijene rekao da nisu sve je na svoje mesto! kad mi je stigo i pogledao na socket znaci samo da je bacam nema popravku, nesyo lepo o njemu laze lagao me za 2000 din. .. sad ga zovem ne javlja se. sad ce da kaze da u transportu se desilo nesto ili nije primetio

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ruter je u oglasu "ispravan sto posto" , stigao neispravan i nekompletan. Maratonska prepiska preko KP puna izvinjenja i obećanja a na kraju "obećanje ludom radovanje"
Gospodine ruter je koriscen na vanjsku antenu,pa zato nije imao tu njegovu antenicu.Tako je bilo i navedeno u oglasu.Mogli ste slobodno da posaljete ruter nazad.Pozdrav i svako dobro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.