lazar

Beograd

Član od: 08.07.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor nije ispostovan od strane Lazara. Covek se nije pojavio na dogovorenom mestu koje je sam predlozio kao i vreme na sta sam pristao zatim ne odgovara na poruke i iskljucio je telefon, nikakva preporuka za saradnju! -10
Da tacno je da nisam dosao i tacno je sve. Ja se izvinjavam.ovim putem. Poruke nisam video jer nisam znao lozinku niti email kojim sam.prijavljen ovde na sajtu. Druga stvar nisam telefon iskljucio uopste nije tecno. Telefon mi je ukraden bio i evo posle koliko dana mi je isti i vracen. Za dokaz mogu prikazati zapisnik, prijavu i sve iz polivije papirologiju.

Mobilni telefoni > LG

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili zamenu, cekam 3 dana, kaze sutra saljem, pa sutra, pa sutra, na kraju ne posalje, slaze, izgovori, iskulira poruku, jos blokira kao sve je ok a meni telefon izvisi 3 dana odbijam kupce ne bi li ga ispostovao! OCEKUJEM NEGATIVNU OCENU ZA OVOG COVEKA !
Dogovor je da u zameni saljes prvi, a i jos crnje i gore je to sto nisi napomenuo da ti je telefon replika a ne orgonal. Tako da ....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.