Lazar

Ivanjica

Član od: 14.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon ok, kao sto je navedeno u oglasu. Velika zamerka sto me prodavac obmanjuje. Punjac nije poslao, kad sam ga upitao zasto, odgovorio je da greskom nije poslao i da ce sutradan poslati o njegovom trosku, par poruka je poslao gde tvrdi da je slucajno ispalo tako i da javlja kad posalje. Celog dana ne odgovara na poruke, par puta sam ga zvao, nece da se javi. Samo da je rekao da nema punjac ili da mu treba i da zato ne moze da posalje (sto je najverovatnije) ne bi bilo nikakvih problema. Laz i zavlacenje, ima li sta gore od toga? Cak je i sad online dok pisem ocenu a ne javlja se celog dana. Ne znam cemu ovo, prvi put dajem negativnu ocenu.
Stvarno ne razumem ovakve ljude, daju negativnu ocenu na punjac koji vredi 200dinara.Cenu sam spustio za neverovatnih 2000 dinara, i sam sumljam da punjac nisam poslao jer na oglasima doticnog, po preuzimanju telefona pojavio je se telefon koji sam mu poslao sa svom opremom koja je poslata.Cak sam se i izvinuo i hteo da posaljem drugi punjac, ali se nije javljao niti pisao poruke kao da ga ne zanima, ili bas zato sto je punjac bio u kutiji.Ovo je cisto trazenje razloga za negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.