Lcd tv

Niš

Član od: 08.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

izbegavajte ovog prodavca , na slici tv ima nosac i kada sam zvao nista nije kazao , rezervisao sam 3 televizora i on mi kazao da dodjem sutra popodne , sipao gorivo u auto i krenuo na put od 100 +100km , kada sam bio na pola puta ajde cisto da mu se javim da stizem kad on tog trenutka meni bez ikakvog pitanja sam kaze e da znas ovi televizori nemaju postolja , znaci navlakusa i da znate puko sam za gorivo 1500din i vratio se nazad --bezobrazluk

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od napred navedenog gospodina kupili smo televizor. Kod njega je radio bez problema, medjutim kad smo ga kuci upalili poceo je da treperi, a posle par sati se ugasio i vise se nije upalio. . Apsolutno ne preporucujem. Pritom smo ga cekali vise od pola sata da pogledamo tv.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao neispravan televizor, pritom nije hteo da vrati pare, cuvaj te se ovakvih.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

šta ovo treba da znači ne radite kako smo se dogovorili slagali ste me da će te mi poslati električnu testeru ja sam čekao i ništa od toga niste mi ništa ni javili ovako se ne treba igrati sa ljudima ovo je neozbiljno i bezobrazno

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naveo je da je monitor citiram "monitor je druze polovan ima par sitnih ogrebotina koje se skoro ne vide ovako radi super sve na njemu". Kada smo ga dobili i platili naravno, nije malo izguljen nego se ogrebotine vide i sa deset metara, otvaran je i popravljan prilikom cega je isprljan iznutra i ne moze da se ocisti, pola ekrana je zatamnjeno, meni ne radi. Kada sam mu predlozio da mi vrati novac a ja monitor odbio je. Obrazlozenje je da je monitor komsijin a ne njegov. Mene to ne zanima jer ga je on prodavao a ne komsija. TAKO DA NE PREPORUCUJEM SARADNJU sa prodavcem Nukijem! !!
monitor je normalno bio polovan iz uvoza kojeg sam ja kupio od komsije kome su ga poslali iz inostranstva,nije trazio originalne slike za taj monitor da pogleda u kakvom je stanju posto je polovan,monitor u polovnom stanju nemoze da izgleda kao nov kako je ocekivao Sasa kojji ga je kupio,i sto je najbitnijie Sasa je serviser koji je odmah po preuzimanju monitora otvorio i sta znam sta je sve radio sa njim i na kraj je zakljucio da monitor nije u normalnom stanju,ja sam taj monitor licno testirao i monitor je radio odlicno kod mene bez icega sto je on naveo lose,a normalno nisam hteo monitor nazad jer je covek serviser, mogao je da ga vrati bez pola delova sto inace rade serviseri po internetu,tako da Sasa moze da mu nadje 100 greske na ovakav nacin

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto ispravnog navodno istestiran gericom lcd tv, dobio sam isti ali poluispravan koji gubi sliku cim se ugreje. prodavac ne zeli tv nazad kao ni da plati 3000 koje sam platio majstoru za 1ic kolo,8 elektrolita, gomilu hladnih lemova. vrlo nekorektno i nepreporucujem saradnju sa njim.
prva stvar tv je prodat bez garancije i istestiran je kod mene nekih pola sata kao i ostali televizori,a druga stvar nazvao me je telefonom i ubedjivao da tv nema sliku a da ton ima i to preko telefona da se to samo zamisli:),i treca stvar covek je najverovatnije preprodavac pa je pokusao na ovakav nacin da skine tih 3000 din,znaci bez komentara kako ljudi zaradjuju za hleb!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.