Le_prodaja

Leskovac

Član od: 26.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata mi je kopija Xbox kontrolera iako sam jasno napisao "Duke kontroleri", posle mi prodavac kaze da je hteo drugi original da posalje ali se sraf "zaglavio u kontroleru pa malo radi pa ne radi". Posle debate sa prodavcem sta su Duke kontroleri izjavljuje mi "kako da znam sta ja prodajem". To vam je dovoljan opis za ovog prodavca.
U oglasu je bilo manjih i vecih kontrolera raznih vrsta, trazio je 2 veca sto je i dobio, poslao sam mu 2 ispravna veca dzojistika. On je hteo 2 ista sto nije naglasio, na pitanje zasto nisam poslao 2 ista rekao sam mu da je jos jedan takav imao problem i da zato nisam poslao 2 ista. Ponudio sam mu da vratim novac, ali mu je ocigledno bio cilj da meni da negativnu, sa svojih 4 ocena, jedva je cekao da nekom da negativnu... Sve najbolje, i neka ti je ova ocena na cast!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.