Led Master Obrenovac

Obrenovac

Član od: 07.10.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu guma nije navedeno koja je guma vulkanizirana, da li od novijih ili starijih. .. Zavlacio me je da dodjem po mraku po gume i to sa izgovorom da ima samo kratko vremena da mi ih da. .. preuzeo sam ih bez preteranog zagledanja racunajuci da je samo jedna guma krpljena kao sto je pisalo, ubacivsi ih u auto. .. Ujutru kad sam hteo da ih vozim na montazu otvorio sa gepek i imao sta da vidim. .. i druga guma je bila isecena verovatno kao i prva na rupu na istoj strani auta. .. pozvao sam doticnog da mu se zahvalim sto je i druga isecena ali nije se javljao, javio mi se kasnije sa izgovorom da sam bio i gledao gume. .. TACNO JE TO, ali ko bi ih gledao da ih je nekom poslao postom takve sa opisom kao sto pise a nije tako. .. imali smo pricu da mi vrati nesto novca da ga cekam do 1. decembra zato sam i cekao da dam ocenu, racunajuci da cemo napraviti neki kompromis, da bi mi se danas javio da od para nema nista. .. U gume cu posaditi cvece, a ostalim kupcima porucujem GLEDAJTE sta kupujete i od koga. .. Pozdrav. ..
Svaka rec koji si rekao neka ti ide na cast. Svaki snimak sa video nadzora imam kao dokaz, nista kratko nije bilo niti sam te pozurivao niti terao. A za ove lazi koje pricas, mozes slobodno da zaboravis na smisao dogovora sa doticnom pesonon i smisao sta je to zapravo covek, jer se svet ne vrti oko para, a ti to ne znas..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.