LedElektro online-prodavnica

Pančevo

Član od: 08.07.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu je navedena boja svetlosti 3500K a isporućene su sijalice boje svetlosti 2700K (piše na ambalaži), iako sam u dve poruke striktno naveo da mi isporuće samo ako su stvarno 3500K (na te poruke nisu ni odgovorili.
Poštovani gos. Zorane pošto vidim da se ne razumete u rasvetu da vam pojasnim neke stvari koje ste trebali da znate pre nego sto ocenite nekoga negativno. Postoje 3 navodno receno grupe boje svetlosti. Toplo bela 2700 od 3500 K Natural( boja dnevne svetlosti) 4000 do 4200 K Hladno bela 6000 do 6500 K Stavlja se od do zbog nemogucnosti da se tacno proizvede npr 2700K ili 3000K. I to su razlike koje mooozda ako je sijalica jedna do druge mozete da primetite golim okom, ako su odvojene bez specijalnog instrumenta mozete samo da nagadjate. Inace sijalice Filament koje ste pazarili su pribliznije gornjoj granici od 3500K. Da dodam jos sijlice koje ste kupili su na oglasima preko godinu dana i do sada niko nije bio nezadoviljan cak naprotiv sto govore moje pozitivne ocene i ako nisam neko ko trazi ocenu od svojih kupaca da bih lazno "pompao" profil. U svakom slucaju sve najbolje i da vas sijalice dugo sluze. Pozdrav, LEDELEKTRO
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.