Lenaa

Vrnjačka Banja

Član od: 27.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nista nije ispostovano, cena u oglasu jedna a kada stigne samo 500 dinara vise cista sitnica, dimenzije koje sam porucila ni to nije ispostovano. sa ovima nikada vise
Cena koja je pisala je za singl posteljinu, gospodja nije ni pitala za cenu za francuski vec je samo porucila i poslala adresu. Ceni nigde nije spomenula, predpostavila sam da zna da je za francuski lezaj skuplja, sto je logicno. Sto se tice dimenzija, na jastucnicama je pusteno par cm vise, posto se pamuk za par procenata pokupi prilikom pranja, pa da ne bi kasnije bile male dimenzije ili knap za jastuke. Ja sam se zeni izvinila i lepo joj objasnila sve.

Uređenje kuće > Jastuci, posteljina i prekrivači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija i dogovor izgledali savrseni dok porudzbina nije stigla. Ono sto je stiglo ne odgovara dogovoru. DVE poruke i dovoljno vremena za odgovor potpuno ignorisani.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.