Lentin

Despotovac

Član od: 10.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektronika i komponente > Metal detektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Samo bi da reko da covek nezna sta hoce dogovorili smo se za detektor I on se vise ne javlja Jos me vuko po banci da zavrsim papire posto je trebo da mi da detektor na rate nasto je pristo I kada Sam zavrsio sve papire vise se nejavlja nije za saradnju
Doticni nista nije zavrsio jer nema mogucnisti fizickom licu da isplacuje preko administrativne zabrane! Zavrsio mi je da mi banka isplacuje preko rata a da pritom nije ni imao moj broj racuna! Pazite se ovakvih koji su sve zavrsili nicim ne dokumentuju a traze da im hitno isporucite robu. Pritom mimo protokola za komunikaciju koriste wiber. Doticini je osujecen a nije ostecen niti je dobio neispravnu ili ostecenu ili umesto nerucene robe neku drugu! Svi znate da se nekoliko potencijalnih kupaca jave raspituju o predmetu prodaje bude ih desetak dvadeset a onda se desi da se predmet proda - treba li svima koji nisu sklopili trgovinu dati negativne ocene?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.