Leo

Niš

Član od: 01.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je prodao navodno ispravnu S4ku, vraćenu na fabrička pod. spremnu za novog korisnika, sve idealno sem par stvari: Prećutao je da senzor blizine ne radi tj kada vas zove neko kada primaknete uhu telefon displej se ne isključuje, provereno detaljno i preko aplikacije senzor ne radi, niti one gesture controle po čemu je Samsung poznat ne rade. 2. DISPLEJ koji se u zavisnosti od osvetljenja jedna polovina svetlija druga tamnija ako se osvetljenje stavi na automatsko, u manuelnom modu ako displej pojačate preko potrebe linija i displej se normalizuje. 3. Baterija, gospodin je stariji tako da je vrlo verovatno da telefon koristi za pozive i poruke samo, što nije jedina opcija upotrebe pametnih telefona ja bih kupio Nokiu 3310 za to, baterija se prazni manje od sat vremena. .. očajno. Primetio je prilikom prodaje da sam skeptičan jer sam video i tragove koršćenja koje mi nije naveo jer je i za to rekao da ih nema ali rekao je jedno kada smo se okrenuli jedan drugom svako na svoju stranu ono ku. .. .ki, "vidim prodaješ telefone, utopićeš ga ti već, ako ti se nešto ne svidja"samo što ja ne varam ljude. Moj savet od sada "Lea", Papilona od ovog gospodina ne kupujte ništa! Molim moderatore ovog sajta da mu blokiraju nalog.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativnu ocenu dajem ovom clanu zato sto je zasluzuje u potpunosti, predmet iz oglasa je jedan TV aparat marke Grundig . .. TV sam kupio od ovog clana i korektno platio, preuzeo , i ispostovao dogvor u potpunosti za razliku od njega, problemi pocinju kada pakat stize i ja vidim kako je upakovan. Lose upakovane ivice napukao prednji ram na coskovima al dobro ocekivano je da bude stete u transportu. .. TV NEODGOVARA OPISU IZ OGLASA . .. Stize TV koji se pali izbacuje svuda linije pritom ima i jedno belu tacku (4 piksela) kroz koju probija svetlost i koja je upecatljiva. Napomenuo mi je u sledecem pozivu da je ZABORAVIO DA STAVI U OPIS ZA TU TACKU i negira da ikakve linije postoje kod njega je bilo samo crno. Odbio je i da se dogovorimo da mi da neki povrat novca a vec ocekivano da ne zeli i paket nazad. .. Sve u svemu ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer je rekao da TV nije otvaran i diran i da je on prvi vlasnik a TV je otvaran i nesto pokusavano vec. .. Daljinski je rekao da je original dobio sam uverljivu kopiju. .. bacen novac . .. .

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zameni li smo se sa telefonima, napisala da je telefon kao nov a displej dise samo sto ne ispadne treperi, brljavi itd. , zvuk ne radi. Bezite od ovih
Takodje doticni gospodin laze samo tako,u opisu stavio da sve radi iako je ostecen,no precutao da trazi da se puni u odredjenom polozaju,takodje precutao da je baterija losa da jedva izdrzi pola dana normalnog koriscenja i kao slag na sve ovo slusalica krci,i ko je ovde prevaren i lazov .Odnela u servis to su mi rekli da vrlo brzo ce otici i ploca zbog svega ovog navedenog,tako da jadno je ovo sta doticni napisao.Jer dobio je ocuvan telefon koji nigde izgreban nije,jos jedna ledja,bateriju i ko je ovde ostecen.I RADI SVE KAKO OPISANO NO NE BIH SE PRAVDALA,NJEMU NA CAST MOGLA SAM JA NJEMU DATI NEGATIVNU,ALI TOLIKO PLITKA NISAM.JER NJEGOV TELEFON JE U SERVISU DAT ZA DELOVE STA MOZE DA ISKORISTI SE..JER NEKO DA KRVARI POSTO BAS OSTECENO STAKLO JE I NAPRSLO ZALOSNO .Admin bi trebalo malo drugacije to da radi,no izgleda jos treba da uce se i oni.Sramota ovo daj cefne mi se da dam negativnu i oni ok.Iovo je sve laz,da je komunikacija losa,nikakvo placanje bilo nije,tu je pao clan,a i vi sa njim draga gospodo iz administracije,i vama na cast ovo kako radite.i to zaista lose radite,ali valjda ce te se opametiti.Dogovor sa moje strane ispostovan maksimalno sa njegove bilo natezanja oko slanja...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.