LEPOSAVA 064 5349619

Lazarevac

Član od: 08.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za torbe užas! !! !! Prodavac za svaku kritiku! !! maksimalno izbombardovana i izmaltretirana od strane osobe Leposave! !! ! Na dve torbe piše da su nove? ?? ? Jedna je potpuno smece a druga korišćena! ! Nisu nove! !! Lagali ste u opisu. !! ! Poslate su još ranac koji je potpuno ok, a četvrta torba manual je potpuno pohabana! !! ! A tek prepiska sa doticnim prodavcem! !! Nikako joj nemojte davati vas telefon, jer to je nemoguće! !! ! Uznemiravajuće, navalentno i drsko! !!
dobila je odlicne kozne torbe trazila velike i receno joj da nisu bas velike i dala dimenzije ali cena je privukla 4 torbe za 5000 din onda je stvarno ukapirala da torbe nisu bas velike kakve ona zeli i hoce da vrati PRIHVATILA SAM DA MI VRATI POUZECEM ALI ONA NECE DA MI VRATI POUZECEM VEC DA JOJ JA UPLATIM 5000din pa onda vise nemam ni torbe ni pare , nisam htela da joj vratim pare vec sam joj rekla POSALJI POUZECEM ali ona nece vec samo da joj uplatim na racun pa nisam toliko blesava da jojk uplatim 5000din posle ovolikog bezobrazluka koje sam dozivela
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.