Lesko

Vranje

Član od: 05.11.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Kovani novac | Antika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čuvajte se ovog prodavca! Daje lažne podatke o predmetu koji prodaje, iako je obmanuo kupca ne želi da refundira troškove koji su nastali njegovom obmanom, izmišlja jeftine i neutemeljene izgovore, a na kraju prekida komunikaciju. Prilično je drčan i napadan kod sklapanja dogovora, dok ne dobije novac, a zatim ga nigde nema kada treba da ispravi svoju grešku, niti oseća potrebu.. Iskustvo kupovine i usluga je ispod svakog nivoa.
Kao prvo da kazem ovom coveku kako ga nije sramota da pise lazi o meni. Ja cuvam sve poruke i komunikacije sa njim pa nek procita gde sam mu se deset puta izvinio za pogresno merenje i reko sam mu da mi isprati racun gde da mu uplatim novac a da mi vrati fibulu. u pitanju je greska pogresno je izmerena fibula i greska je u 1cm, to nista nije strasno i obecao sam mu da cu mu vratiti pare nazad. medjutim on mi nije dao njegov racun a ja sam se u medjuvremenu razboleo i bio u bolnici 15 dana a gospodin me ocenjuje posle mesec dana bez nikakve poruke i poziva. kako te nije sramota da pises ove lazi, pisi bre posteno procitaj poruke gde ti trazim racun da ti vratim novac, zasto u oceni lazes. sramoto jedna. nek KP tim pogleda moje poruke koje sam mu slao pre bolnice, nije odgovarao, nego samo filozofirao. bio je lot od pet fibula izabrao je najlepsu po bagatelnoj ceni koja vredi pet puta vise. SRAMOTA DA TE BUDE BRE. Vraticu ti pare a fibulu zadrzi castim te. Sve sto si napisao vratice ti se. Ja jedini ovde pisem opsirno da ne dodje do zabune ali uvek se nadje neki kontras, koji bi za dzabe da uzne pa da preproda, pa niko ovde nije budala. Ja cu uvek posteno da prodajem a ovaj neznam kako da ga nazovem ce biti isti i tako ce ziveti u sramoti. Prestaje svaka komunikacija savim covekom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.