LESSY

Bačka Topola

Član od: 26.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte ako vam je drag novac. Narucio sam napajanje, slikao je napajanje, garantovao je da napajanje radi, ja sam mu rekao da ce napajanje biti korisceno za gejming, uveravao me je sve u normalnom radu, dogovorili smo se da mu uplatim novac unapred. Napajanje je stiglo, prikacio sam ga za komp, medjutim cim pokrenem neku zahtevniju igricu, napajanje zamrzne komp i ugasi se, pokusavao sam dva razlicita kompjutera, isto se desavalo. Kontaktirao sam prodavca, objasnio mu problem, bukvalno sam ga molio da se dogovorimo, i da mu napajanje vratim mojim troskom, kategoricki je odbijao svaku molbu i dogovor, uporno je odbijao cak i da mu posaljem video snimak kao dokaz, da mu dokazem problem, odbijao je sve, zatim je rekao da mu slucajno ne saljem nazad napajanje i da novac necu dobiti nazad, zatim je poceo da me vredja i preti, nazivajuci da sam lazov i da sam ja napajanju "ko zna sta radio". Posle toga je promenio ton i poceo da koristi "! " znak, aludirajuci na visok ton i pretnju. Ja sam ga joj par puta moliomda se dogovorimo, na sta mi je on rekao da preprodam to isto, neispravno napajanje. Imajuci sve u vidu, gospodinu cu prijaviti MUP-u Backe Topole, popunicu formular za visokotehnoloski kriminal- Ministarstva Unutrasnjih Poslova.Kao dokaz imam slikanu celu prepisku, gde sam ja mirnim tonom trazio pravdu, gde se on brzo unervozio i poceo da gubi kontrolu nad ponasanjem. Isto tako prijavicu ga KP timu.
Pazite se clanovi jer je decak veliki lazov. Prvo sto daje lazne podatke na sajtu da je iz Raske. Normalno da svako bi trazio pare unapred zato sto nije iz Raske nego je iz Orahovca(Kosovo). Drugo Ja sam mu lepo poslao sve podatke slike izpostovao sto smo se dogovorili.Trece i Ja imam sve prepiske od dogovora i vise puta sam ga zvao a On nije se javio.prvo je rekao da vozi pa u drugom trenutku je rekao da je busu pa zato ne moze da se javi znaci i onda je lagao. On je poceo da preti imam dokaze.i Ja sam prijavio na kupujem prodajem sajtu da znaju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.