Leteci Holandjanin

Temerin

Član od: 14.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Varalice i mušice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa ovim članom saradjute isključivo prvo uplata, pa slanje na adresu. Poslat paket nije preuzeo, te se paket vratio meni i platio sam duplu poštarinu. Nakon toga smo se dogovorili da prvo uplati, pa da mu opet pošaljem, ali ni to nije ispoštovano. Nažalost, negativna ocena.
Clan za svaku preporuku... Tqcno je paket nisam podigao, poslao je paket City Expressom, mene kao prvo niko nije zvao, kao drugo ja sam licno prodavca zvao, kao trece kad sam se cuo sa njim rekao sam da mi posalje post exspresom i relao je okej... Posle je rekao e znas ja sam platio duplu postarinu i ja kazem okej platicu posalji post expresom... I onda dodje lik i nazove me i kaze e zjas prvo uplata... Mislim iskreno i otvoreno nisam ja duzan da vitlam kurire, nepada mi na pamet.... Ok covek je i razumem ga, ali brate mili gledaj malo preko koga saljes paket.... Hvala na negativnoj oceni.... ❤️❤️❤️❤️

Automobili | Oprema > Pojačala za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket je poslat i sve dogovoreno. .. Ali se nejavlja na telefon da bi javio da je preuzeo paket. .. .I jos me stavio u zabranu poziva. .. Treba izbegavatio ovog clana. .. .. I danas je vracen paket. .. .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.