Licence ni

Niš

Član od: 14.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu tablet pre 7 dana rekao je da mu nisu doneli. Danas sam dobio informaciju iz poste da je obavesten i da nije dosao da preuzme a meni ga vracaju uz to da platim postarine a isti me ue blokirao na telefonu
Tablet nije lepo poslat, nisu uneti podaci dobro nisam ni mogao biti izvesten. Nisam dobio nikakvu poruku od poste da je za mene stigao paket. Clan prilikom slanja nije, naveo dobro podatke umesto, mog imena napisao je ime ulice. Trazio sam mu broj od posiljke da mi posalje, kad mi je poslao nisu se brojevi videli. Kad sam, ponovo trazio da posalje, rekao mi je da je izvestaj o slanju oprao u masini. Kad sam otisao u posti, da vidim da li je stigao paket rekli su da nema nikakav paket na moje ime. Ja nisam odgovoran, kad neko pogresno unese podatke prilikom slanja. Molim da aministracija obrise ovu negativnu ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Programi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je IPTV 2 meseca međutim ubacio mi je free listu i ne javlja se na telefon i ima još jedan oglas na ime dejan
Kao sto svakom napomenem, liste su srednjeg kvlaliteta ne mogu da rade kao kad uzmete od sbb svako ima par dana test pa moze da se uveri kako radi, clan se nije javio uposte da nije zadovoljan I da predlozi kako da resimo problem, stoga neosnovano sam dobio negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.