Licpo

Priboj

Član od: 01.03.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Higijena i kozmetika

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dno! !! Izbegavajte ovu Sladjanu ili kako se vec zove u sirokom luku. Poslala sam joj decije pelene i paket mi se vraca posle 7 dana, nije htela da ga preuzme. A na poruke i pozive ne odgovara! !! Procitajte i ostale negativne komentare, ja sam procitala ali sam ipak poslala. Vi nemojte biti glupi. .. Admini bi trebalo ovaj profil da blokiraju. ..

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje poslovno iskustvo sa ovim clanom sajta je nazalost lose i ne preporucujem saradnju sa istim. Gospodin je porucio mobilni telefon po dogovorenoj ceni, ja sam telefon poslao kao po dogovoru, medjutim kada je telefon stigao preko poste na njegovu adresu, gospodin se nije javljao. Posiljka je stajala u Posti 5 dana i na kraju je vracena meni naravno o mom trosku. Za tih 5 dana, gospodin je ignorisao moju poruku na sajtu iako smo se dogovorili da javi kada preuzme paket, na moje pozive nije odgovarao, cak je na kraju bio i nedostupan. Najveci razlog davanja negativne ocene sa moje strane je taj zato sto smatram da je gospodin trebao da javi ako nece da preuzme paket ili ne moze da znam na cemu sam, a ne da me juri da mu posaljem odmah i na kraju da mi posiljka sedi u posti bezveze 5 dana. Za to vreme, izgubio sam vise zainteresovanih kupaca. Jako neozbiljno i neprofesionalno.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativan ocena kao kuca. .. dotični gospodin ili gospodja, ne znam ni sam, posto ima vise brojeva a na jednom od njih je neka gospodja Sladjana. Od mene su kupili iphone 6s, odnosno narucili da se pošalje post expresom. .. paket poslat istog dana sa naznakom do 19h da bude dostava, paket je uredno isporucen na adresu ali nisu preuzeli pa je paket vracen u postu na licno preuzimanje. .. Kada sam pozvao da vidim da li je paket preuzet, rekli su da ce sutra to uraditi jer nisu navodno tu u mestu. .. elem istog dana su u njihovom mestu "Priboj" jos dva telefona prodali i dobili ocene za to tako da se vidi da su bili u mestu tog dana. .. Sutra dan sam poslao poruku na viber ali su me doticni blokirali pa nisam mogao da ostvarim komunikaciju. Nakon toga sam se javio sa drugog broja na kome je poruka dostavljena i vidjena ali nisi odgovorili pa su me i na tom broju ubrzo blokirali. .. Na kraju sam ih zvao i nisu se javili vec su me i tamo nakon par minuta blokirali Sve sto je trebalo je da se jave i da kazu da su se predomislili i to je to. .. ne bi bio problem da se paket vrati jer nece niko propasti za 100e Ali posto su izbegavali kontak samnom negativna ocena je rezultat i ishod ove trgovine. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom jer nema obraza da se javi i da kaze prosto predomislio sam se i to je to Vodite racuna
Poslao mi je telefon Nokiu staru umesto iPhone 6s.Isti me ocenio negativno i on je mene blokirao?To za brojeve on ih ima na desetine.Sve sto je ovde napisao,opisao je sebe.Kao majka mu je iz Priboja,tu neko selo.Brat mu je u Priboju.Neznam šta reci.Oštećen sam za 12500 din.Dobio negativnu.Ovo je neviđeno.Obratio sam se KP timu,ali uzalud..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.