lid

Raška

Član od: 07.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda > Poljoprivredni alati i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kad sam dobio motor i otvorio kutiju falili su delovi. .. .

Alati i oruđa > Električne bušilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam Bosch hilti iz ovog oglasa http: //www. kupujemprodajem. com/Makita-hilti-i-Bosch-hilti-4131015-oglas. htm ID oglasa. ID oglasa: 4131015 Nekompletna isporuka, nedostaju špic i štemajz. Pre kupovine sam dva puta zvao telefonom i interesovao se sta se sve dobija u kompletu sa busilicom. I dva puta trazio da mi potvrdi da u kompletu dolazi sa špicem i štemajzom. Cena iz oglasa i cena koju sam platio je 95 evra. I u oglasu stoji da se Bosch hilti prodaje sa špicem i štemajzom. Posle nekoliko usmenih reklamacija nisu poslati nastavci. A sada prodavac tvrdi da je cena 105 evra ako ukljucuje špic i štemajz. Mozda bi trebao da procita svoj oglas. Sa druge strane radi se Kineskoj/Turskoj kopiji busilice Bosch a ne o originalnoj. Busilica je ispravna i radi slicno drugim hilti busilicama koje se kupuju po buvljacima. Nije profi ali za kucnu upotrebu moze da radi posao. Kutija u kojoj se nalazi busilica je ispod svakog nivoa. Vrlo tanka i krta plastika. Vec po prijemu posiljke su neki delovi plastike bili popucali i otpali. Prodavac salje robu AKS-om. AKS ne dozvoljava otvaranje paketa pre preuzimanja tako da pre placanja nije moguce pogledati robu. To je netacno naznaceno u oglasu.
Opis oglasa je tacan...a sto se tice spica i stemajza idu uz masinu i bosch i makitu, ovaj korisnik nije kupio od mene ovaj artikal samo mi je slao poruke raspitivao se kako bi mogao da mi da negativnu ocenu, jer sam mu verovatno neka konkurencija ili nesto slicno, a kome sam god prodao ove artikle bili su zadovoljni ako bi nesto hvalilo sve bi bilo reseno posle...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.