Lidija

Kruševac

Član od: 14.05.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Gospodja Ljiljana Sokolovic je napisala vrlo lep opis, spomenula je fleku na ledjima I da nedostaje kapuljaca, I to je ok. Ali je zaboravila da spomene sledece: *Sinteticko punjenje se skupilo unutar prsluka na ledjima u belom polju, isto se desilo i napred u belom polju gde je logo. *Rasivena je postava kod unutrasnjeg dzepa u duzini od 4 cm. *Prsluk je bele boje kod svih rajfeslusa od kolicine praska u kome je opran i nije ispran u dovoljnoj kolicini vode, intenzitet mirisa praska necu ni da spominjem. .. To su stvari za koje je sigurno znala ali nije spomenula. Veoma sam nezadovoljan zbog njenog precutkivanja pravog stanja prsluka koji je predstavljen kao nov. Svi nedostaci ce morati da se srede kod krojaca i par pranja nakon toga. Ne preporucujem saradnju sa gospodjom preko kurirskih sluzbi, osim za licno preuzimanje, tada mozete videti i proveriti sta kupujete a da se ne oslanjate na opis predmeta u oglasu.
Gospodin nije u pravu, a i blokirao me je i pre nego sto sam mu ponudila da vrati prsluk! Namerno mi je dao negativnu ocenu iz njemu znanog razloga. Sramota, ali njemu na cast!

Odeća | Ženska > Kupaći i stvari za plažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

velicina kupaceg je mnogo manja od opisane u tekstu, zaista nije u redu! Trebalo bi se izviniti ako nista drugo! A nisam dobila ni to!
Kupljen je kao L veličina i napisala sam da mi je žao što Vam ne odgovara. Nisam ja kriva zbog toga. I stvarno mi je žao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.