Listopad

Kruševac

Član od: 29.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Stolovi i stolice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam barske stolice koje su mi bile potrebne za otvaranje kafica. Pitao sam da se urade za 10 ti maj, rekli su da nece stici vec ce uraditi za 15ti i poslati 1000 posto tako da su 16og kod mene. Pomerim otvaranje kafica za 16 maj, zbog njega i stolica , zovem 100 puta 15 og da proverim prvo se ne javlja i ne odgovara na poruke , sto mi je odma bilo sumnjivo. Nazovem s drugog broja javi se i kaze da su poslate postecpresom i naravno ja 16 og maja ne dobijem stolice i ostanem bez stolica. Tek 17og mi javlja da je uradio, kad je vec sve proslo. Rezumem i ako nije stigao, al ne razumem da ne moze da javi, da laze kulira na poruke , ne javlja se na telefon , i citav posao mi s***e.
U 150 ovaca, naišla jedna crna! Videti samo pravopis ovoga člana može reći sve o tome o nebuloznim tvrdnjama koje je izneo i verodostojnost istih. Na zalost, to je mentalitet današnje omladine, nikakvog poštovanja. Mi nastavljamo istim putem - kvalitetno, odgovorno, povoljno, sto i govore skoro 150 zadovoljnih kupaca!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.