Ljiljana Milojevic

Despotovac

Član od: 22.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Igračke i igre > Društvene igre

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

KP tim može pregledati konverzaciju sa gospođom Ljiljanom. Tražila je da kupi predmet, i na njenu molbu da joj odmah sutradan pošaljem, ispoštovala sam je. Takođe je htela da ne plati unapred, već pouzećem. Međutim predmet je član porodice odbio da preuzme, a ljiljanu je kurir zvao, na broj koji je dala i broj nije bio u funkciji. Poslala sam joj nekoliko poruka, ovde i na Viber, vidim pročitane su, ali bez ikakvog odgovora, ili objašnjenja, ili izvinjenja. NIKAKO NE PREPORUČUJEM SARADNJU, jer sam sopstveni predmet morala platiti poštarinu 600 din. (u oba pravca)Mislim da je totalno nekorektno, i zbog ovakvih članova, više ne šaljem pouzećem ni ostalim članovima.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodji se zurilo da joj se posalje paket i ja sam je ispostovao a ona meni nece da posalje novac i jos preti tuzbom a ona meni duguje pare STRASNO
Izvinite ali poslato kao poklon a postar uzo pare i stavio sebi u dzep
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.