Ljiljana Trajkovic

Vranje

Član od: 14.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Penkala i olovke

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Sakriveni nedostaci ( nije naznaceno a ni fografisano da je jedna olovka brendirana dok na drugoj dva naprsnuca koja su vidljiva golim okom sakriveni fotografijom) profesionalno trgovacki. .. .mislim da necemo vise sardjivati

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posebno pitanje sam uputio prodavcu, da li su patike rasivene? Odgovor je bio da nisu rasivene. Medjutim i jedna i druga parika su rasivene i djonovi prelepljeni. Nije neka para , ali zasto?

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskoristicu ovaj oglas posto je sporni oglas ovaj prodavac obrisao odmah: Mobilni telefon Vodafone 533 mi je poslao 18.01.2016. na adresu, stigao je 19.01.2016. i odmah sam ga kontaktirao i zeleo da mu posaljem sliku iz servisa na kojoj se vidi da je flet kabal u prekidu, nije odgovorio,20.01.2016. sam mu ponovo poslao sms na koji je odgovorio da je u Makedoniji, da nema kredita jer je sms 50din. 21.01.2016. ponovo saljem sms na koji ne odgovara , 23.01.2016. jos jedan na koji takodje ne odgovara. 26.01.2016. ga sms obavestavam da cu poslati telefon nazad na adresu sa adresnice, ne reaguje. 28.01.2016. ga zovem pola sata bez prekida ali se ne javlja, saljem mu sms na koji ne reaguje. Isto je i 01.02.2016. kada mu saljem sms i obavestavam ga da cemo nastaviti komunikaciju preko kp kako bi i ostali mogli da je vide. Onda krece nasa prepiska preko poruka ovde na kp u kojoj uporno negira i pravi se blesav. .. da napomenem svim potencijalnim kupcima ovog prodavca da je telefon koji sam kupio kostao samo 500 din i da obrate paznju kada poruce nesto skuplje od njega. Pretio mi je policijom i slicnim, medjutim posedujem kompletnu prepisku sa njegovog mob broja kada smo dogovarali slanje, adresnicu sa adresom iz Vranja koju je verovatno on i potpisao, culi smo se na njegov mob kada mi je javio da je poslao telefon, tako da ne postoji sansa da ja nisam u pravu. Naravno da ce prodavac sada krenuti sa salvom negiranja koje cete svi moci procitati, ali ovde je princip u pitanju, a ne mojih 500 din. Verovatno bih prosao isto i da je u pitanju 500e. Cuvajte se ovog prodavca, koji ima ime Ljiljana Trajkovic ovde, a mene je zvao muskarac i u adresnici je musko ime.
ovakve gadosti izrecene od ovakvog kupca me nimalo ne pogadjaju jer na zalost ima i ovakvih koji izmisljaju svakakve lazi i vredjaju prodavce tako da je svaka rec o njemu suvisna,admin tim ima uvid u moje dosadasnje prodaje koje nisu ocenjene ali su uspesne jer su kuoci pravi,ovom kupcu je receno da tel ide kao neispravan ali on je imao cilj da daje negativne ocene i sluzi se lazima.nemam sta reci za ovog ;kupca;

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREZ! Dobio sam patike koje su odmah nakon obuvanja pukle. Iako je receno da su kozne, ispostavilo se da je neka plastika, najgoreg moguceg "kvaliteta". Iako sam trazio da mi vrati pare, receno mi je da mogu da zamenim za druge. Verovatno su i one"kvalitetne", kao i ove koje su meni isporucene. Posto nismo uspeli da se dogovorimo, dao sam negativnu. U sms prepisci dobio sam vrlo uvredljive komentare i pretnje, ali sam presao preko toga i pokusao da ponovo nadoknadim stetu. Ponovni dogovor je bio da od administracije trazim da mu obrisu negativnu ocenu i da ce mi vratiti novac. Admini su mi izasli u susret i obrisali su mu ocenu, ali ni tada nisam mogao da vratim svoj novac, jer se "prodavac" ne javlja. Sta reci za ovakvo "poslovanje", osim da budete izuzetno oprezni ili zaobidjete ovog clana. Za sve gore navedeno imam i dokaze, kao i sam predmet kupoprodaje, koji mofu dati na uvid kome god treba.
Ovaj clan nije sam pro sebi, kad moze da pise ovakve gluposti. Dogovor telefonom je bio da ce mi dati pozitivnu ocenu a ja njemu vratiti novac a to uvrede su bile od njegove strane i to teske uvrede, psovke i pretnje. Ne znam sta reci za ovakve kupce osim da su rizicni za trgovinu a to da su nove patike pukle odmah prilikom obuvanja to naravno nije moguce osim ako su 2 do 3 broja manje od njegove velicine, tada ce naravno puci jer su pretesne. Prvo on nije znao pre kupovine koji mu broj treba. Bila je razlika 3 broja u potraznji cas veci cas manji. Tako da garantujem da je kupac namerno pocepao patike u nadi da cu mu vratiti novac jer je verovatno nasao druge ili se pokajao. Naravno da bih mu nadoknadio stetu i vratio novac da je bio kulturan, normalan i ljubazan ali nisam zbog teskih uvreda i uznemiravanja telefonom nekoliko dana. Umalo sam bio prinudjen da obavestim nadlezne organe o uznemiravanju. PAZITE KAKO TRGUJETE SA OVIM CLANOM Djordjetom. JAKO KOMPLIKOVAN KUPAC SKLON VREDJANJU, UCENJIVANJU I PRETNJI.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.