Ljiljana

Novi Sad

Član od: 25.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan nije zeleo da preuzme posiljku, ne odgovara na poruke a na telefon se javio neko drugi ko nije upoznat sa porudzbinom. Navodno je odgovor bio da vise njih koristi nalog. Potpune ne odgovorno od strane clana. Izbegavajte saradnju sa ovim clanom.
Osoba koja je preko ovog naloga narucila robu kontaktirala je ''Magic Shop'' putem telefona vise puta predstavila se, rekla odakle je i poslala preko kp poruke sta joj treba postojoj je tako trazeno. Receno je bice javljeno 13.12.2018. Kada je roba stigla ''Magic Shop'' je mogao obavestiti onog koga treba posto je imao broj telefona.Medjutim iz ''MS'' je receno da on koristi vise telefona ima mnogo poziva i ne moze da vodi evidenciju ko ga je i za sta zvao.Receno mu je da ce se pronaci ko je robu narucio i tako je i bilo.Treba imati u vidu da nije svima profesija da pisu i citaju poruke na kp vec se bave drugim poslovima.Zato postoje mobilni telefoni.Kada ga je osoba koja je narucila kontaktirala on se setio ali nije mogao da pronadje broj telefona pa zato nije zvao. Ja ne kazem da treba izbegavati clana ''Magic Shop'' vec mu savetujem da se bolje organizuje ili nadje pomoc u radu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.