Ljuba 065/46-31-313

Subotica

Član od: 16.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Motorne testere | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

neporucujem saradju jasam narucio za motornu testeru deo a onimi poslali sasvim tretje
Covek je naglo odreagovao i odmah dao negativnu ocenu, medjutim, kontaktirali smo ga i ispravili smo nasu gresku i isporucili odgovarajuci deo. Rekao je da ce pokusati skinuti negativnu ocenu...ali evo jos stoji.

Alati i oruđa > Motorne testere | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovara opisu iz oglasa. U oglasu je slika drugacija od primljenog predmeta. Nakon 4 dana cekanja morao sam da posaljem nekoga licno po paket jer je po recima prodavca pogresio podatke kada je slao pa mu se paket vratio. U oglasu nije navedeno da pakete striktno ne salje postom vec samo kurirskim sluzbama. Razumem da moze da se pogresi ali pre nego sto sam dao ocenu pisao sam da nisam dobio predmet kao iz oglasa i nisam dobio nikakav odgovor. Mogu sve da progutam. .. I zabunu oko slanja i losu komunikaciju ali da predmet ne odgovara onom iz oglasa to ne mogu da razumem. Zato ovakva ocena. Zao mi je. Imam sve fotografije kao dokaz.
Greska u pisanju broja telefona uzrokuje povrat paketa. To jeste nasa greska. Subotom uvece i nocu necitam poruke i neodgovaram na njih. Odgovor je upucen u radno vreme. Na pozive se naravno nije javljao, a ni na poruke nije odgovorio . . . . Nacin slanja je saopsten prilikom ostvarivanja prve komunikacije, i na to je pristao sam. Zupcanik je preuzeo brat od kupca, koji je i pogledao i pregledao predmet, cak mislim da je slao i slike. Drugacija je boja, iste dimenzije, isti broj zuba i nesto drugaciji unutrasnji raspored ojacanja, a u pitanju je revizija proizvodjaca,. Kupac ga je ugradio u testeru, jer bi ga u suprotnom vratio u prodavnicu i zahtevao novac ( dobio je racun za kupljenu stvar. . . ) Gospodinu Milanu zelim sve najbolje. . .

Alati i oruđa > Motorne testere | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prevara, nije wallbro karburator, kineski je, nemoj ljudi da nasedate, za manja para ima kineski karburator. Napisi druze lepo u oglasu da je kineski a ne wallbro i bice sve kako treba. .
Bog cete kazniti za lazi koje iznosis ovde ako ne povuces to sto si napisao. Uzece ti nesto najmilije zbog zla koje siris. . . KOPIJE nedrzim, samo originale. Ako neumes razlikovati, nosi u OVLASCENI stihl servis. . .

Dvorište i bašta > Trimeri | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne savetujem kupovinu tarupa, pošto na tarupu za štil fs 250 što mi je poslao ne gađaju se rupe za šrafove, nije ugao koji treba da bude štitnik, sam tarup u excentu(povukao var. Nažalost svo ovo troje sam morao da sečem i ponovo da varim. imam sve slikano tako da ne bude zablude.

Alati i oruđa > Ručni alat | Setovi, kompleti

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Deo alata nije ispravan. Ne odgovara na poruku radi zamene istog.
Da dogovor nije ispostovan, nije tacno. Poslat je glanc nov set gedora, kao sto je i dogovoreno. Za komunikaciju se slazem. Nije protekla dobro. Gospodja je napisala sledece : "Armanda Odgovori Set je stigao i super. Jedino sto mala racna ne radi u oba pravca. " Pozvao sam je telefonom par puta kad sam procitao poruku, ali se nije javljala. . . . sutradan sam to smetnuo s uma i zaboravio. Nisam covek koji izbegava resavanje problema i stvarno mi je krivo kada neko misli da ga izbegavam zbog toga, pogotovo kad je resenje toliko jednostavno . . . . .

Dvorište i bašta > Trimeri | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

2 puta sam morao da narucujem karburator zato sto prodavac ne cita poruke do kraja
Covek je trazio dve stvari, u utorak i da se posalju u petak. Jednu sam zaboravio ubaciti i uracunati u cenu. Kada se pozalio, poslao sam mu karburator i platio sam postarinu. Ocenio me je negativno, u pravu je moja greska. . . . ko radi taj i pogresi ponekad, ali svoje greske ispravljam, a neko to razume a neko ne . . .

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Preko poruka I telefona dogovoreno da pošalje kompletan demon trimer od 1.25kw a stigao je garden field od 2.5 kw. Obrazloženje je bilo da sam tražio jeftiniji a u toku razgovora nije ni napomenuo da je demon skuplji. Trimer je inače ispravan i završava posao ali nije ispoštovan dogovor.
Kupac nije trazio trimer po marki vec po ceni. Insistirao je na trimeru od 75 . Isporucen model koji odgovara ceni koju je bio spreman da plati. . . Demon trimer od 1.25 kw nepostoji, niti u mojim oglasima niti kod proizvodjaca . . . Ako nije zadovoljan, sve sto je trebao da uradi je da me pozove. Ostale moje ocene govore za sebe.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.