Ljuba Vuk

Stara Pazova

Član od: 21.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Odeća i obuća domaća

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije hteo da preuzme paket sa izmisljenom pricom da je cena bila 1000 din. a njemu stiglo na 2000 din. Otkako je postavljen oglas cena je 2000 din. tako da njegovo nepreuzimanje je nekorektno
Ne znam zasto bih izmisljao pricu oko cene predmeta jer mi je u cilju da kupim ono sto vidim i porucim a ne da gubim vreme na izmisljotine. - Prodavac je oglasio predmet na 1000 dinara - Predmet sam uredno porucio putem KP poruke i dobio odgovor da ce paket biti poslat - Na istom oglasu vidim izmenjenu cenu sa 1000 na 2000 dinara uz napomenu REZERVISANO ! ! ! - stize mi poruka od post expres-a: prispela Vam je posiljka u vrednosti 2.266 din - Pozivam prodavca i informisem ga da je potpuno suludo da ocekuje da cu otkupiti predmet koji kosta 2000 umesto prvobitnih 1000rsd. Prethodne ocene govore o meni kao kupcu a sad iz principa kupujem najskuplju chetnicku shubaru na KP :)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.