Ljuba

Sremska Mitrovica

Član od: 14.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Bebi oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

OPREEEZZZ naivni ljudi! LAŽAN OPIS predmeta-bebi pelena. U pitanju nije pamuk vec je najgori poliester i kineska pelena (provereno) od koje BEBE mogu zesce da se RAZBOLE. Covek zaradjuje na bebi zdravlju. Ne prihvata odgovornost niti reklamaciju. SRAAAAMOTAAAA. Svi se trude da zarade, ali otimati od dece, uvaljivati na tako neposten i prljav nacin, stvarno nije u redu. .. BEŽITE OD OVAKVIH ŠTO DALJE. OVAJ JE SVOJE VRSTE, KOJI SE PRAVI DA JE FIN I NEZAINTERESOVAN ZA PRODAJU. NIJE ZA SARADNJU NI BILO KAKAV DOGOVOR. Prosto uvaljuje predmete naivnim ljudima. ..
Sve sto je napisano u oglasu garantujem da je ISTINA. Dokaz je da sam u zadnjih 10-15 prodaja imao 3-4 prodaje pelena i svi su bili zadovoljni, a skoro 100% pozitivnih ocena dosad dovoljno govori. Takodje doticnoj osobi dva puta sam sve objasnjavao kako se koriste pelene i koji je materijal i ko je proizvodjac i odakle su pelene, medjutim doticna osoba ima izgleda problem sa sobom. Spolja je nepropusni sloj koji ima samo 15% poliestera. Evo tacna deskripcija proizvodjaca: Material: Outer: 95%Cotton;Middle: TPU;Inner: 85% Cotton,15% Polyester. A za bambus uloske naravno da je bambus iz Kine. Ne raste valjda bambus u Srbiji. Takodje doticna osoba je veoma nekulturna i drska. Rekao sam joj da moze da vrati pelene, a kupila je dve, ako su nekoristene. Medjutim, pocela je da vredja od starta i rekao sam da je tu kraj komunikacije. Posle je pocela da preti i iskopiracu njenu zadnju poruku: Niste rekli da je poliester. Ne pada mi jos da ih perem kad ih necu koristiti. Nacice vas moj muz u SM. Nije problem da vas ,,pozdravi,, a i da ste prodali neku do sad racunajte da ce vam naredne godine prodaja pasti za bar 50%. Sa ovim cu ponovo upoznati KP jer ovakvima nije mesto na ovom sajtu i posle ovih pretnji treba da ih poseti policija. Najcecse sam na poslu i sta treba da ocekujem da se neki huligan i kriminalac pojavi na vratima, a supruga je sama kuci sa dvoje male dece. Takodje kako je nije sramota da napise da zaradjum od dece iako su pelene upola jeftinije od konkurencije. Posle napise da joj pare nisu bitne vec opis, a objasnio joj dva puta, a i oglas je veoma opisan. Takodje, ove pelene koriste i moja deca. UPOZORENJE za sve prodavce i kupce da ne saradjuju sa doticnom osobom jer je jasno sta joj je na ovom sajtu cilj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.