Ljuba

Beograd

Član od: 02.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat neispravan telefon, a nigde nije bilo pomena da ima neki nedostatak. Tek smo sutradan upalili i videli sta nas je snaslo. Ekran na telefonu ne valja jedna trecina ekrana ima belu boju dok druga ima zutu a sve na beloj podlozi. Mozda ovo nekome ne smeta, aili u opisu to nije bilo navedeno i sigrno ne bih dao oviliko novaca za toliko star telefon a pride jos i neispravan, Ne kupujte od ljudi koji imaju negativne ocene, uvek postoji razlog zasto se neko zali. Nije niko dokon da pise ovde a da je sve u redu.
Telefon je lično preuzeo u ponedeljak 11.1.2021 god. a sada me obaveštava da je telefon neispravan, preuzeo ga ispravnog,šta je uradio u međuvremenu to neznam. Od Vas tražim da mi poništite negativnu ocenu, pozdrav.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

tepih jedosao prljav neociscen receno je da netreb pranje mrljekoje sam videla stoje a receno je da nema mrlja pa sam posumljala i u svoj vid nista nije dobro osim sto prodavac umeda proda a ostalo je nebitno

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nista ne odgovara istini kao sto je naveo u oglasu. Telefon je sa izlomljenom maskom (naveo da je sa sitnim tragovima koriscenja), telefon koci i mora da se restartuje posle svakog poziva (naveo da je sve ispravno), memorijsku karticu nije poslao sa telefonom, obecao da ce poslati kasnije, ni posle 20 dana nije stigla. Generalni utisak: NE PREPORUCUJEM saradnju sa ovim prodavcem jer nije od reci! !! Sve sto bude napisao kao odgovor na ovu ocenu, nije tacno jer ovakvi prodavci su puni laznih opravdanja!
Sve sam ispoštovao,karticu sam mu poslao poštom,što nije dobio to ne znam,jer sam poslao na brzini kada je pošta već skinula sistem i samo sam mogao poslati običnim pismom,a ne preporučeno,od tada je prošlo više od 15 dana tako da je mogao da napiše šta je želeo,taražim da mi se negativna ocena skine,pozdrav.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon nije nov kao što piše u opisu nego je dosta korišćen, ima 90 slika, pozivi, poruke. Punjač razbijen !
Nije tačno,razlog što mi je dao negativnu ocenu je u tome što nisam mogao telefon da pošaljem po aksu kako je on tražio,telefon sam kupio nov i takav sam poslao nisam ga koristio,on može da priča šta hoće jer je telefon bio kod njega.pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.