Ljube79-Cars

Loznica

Član od: 23.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Elektrika

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je neispravan deo za koji on tvrdi da nije nikada popravljan. Nakon sto je deo stigao odneo sam majstoru koji mi je odmah rekao da je deo verovatno popravljan jer se vide tragovi nekog, takoreci, neprofesionalnog rada. Uredjaj je potom montiran na automobil i nije hteo da radi na sta sam ja posumnjao. Sve to uredno rekao gospodinu ali on i dalje stoji iza toga da deo nikada nije otvaran niti popravljan. Uzeo sam i otvorio deo, posto jelte, platio sam ga, hocu da znam u cemu je problem, unutra zatekao lemljenje na sve strane, par mikrocipa i stampano kolo prelemljeno. Imam slike detaljno sve dok sam otvarao. Korisnik ne prihvata reklamaciju zbog navodnog otvaranja kucista, kako kaze on, ostetio sam nalepnicu dok sam otvarao kuciste. Nalepnica stoji na poledjini i nikakve veze nema sa otvaranjem kucista, sto mi samo daje osecaj da on ne zna sta prodaje i cime rukuje. Velika neprofesionalnost, trudio sam se maksimalno da ostanem korektan jer sam u ovoj prici ja najvise ostecen, kako novcano tako i vremenski. Gospodin je u svemu tome pronasao, kako on kaze, seljacku komunikaciju sto za mene predstavlja uvredu. Mislio sam da ove pozitivne ocene nesto znace ali sada tek vidim da i posle 200 i kusur dobrih ocena covek pokaze pravo lice. Sram vas bilo. Sto dalje od ovakvih clanova! !
Gospodin je porucio deo sa automobila sa manuelnim menjacem a ugradjuje ga na automobil sa automatskim menjacem a to dve razlicite stvari i takva ugradnja je nemogucu.Jednostavno je trebao prilimom porudzbine da naglasi da je automobil sa automatskim menjacem sam bih mu rekao da deo neodgovara niti bih mu prodao ni poslao.Aut9mobil sa kog je deo je dovezen na tockovima iz svajcarske bez ijedne greske,i skeniran je i na orginalnu lexia PSA dijagnostik7 gresaka nije bilo i sve je savrseno funkcionisalo.Kupac ie umesto da se javi i korektno kaze da je omasio i da deo nije odgovarajuci sa molbom da ga vrati sto nebi bio problem,odmah me napao kako sam prodao neispravan deo..popdavljan i td.Ali i pored svega pristao bid da vrati deo posle cetvrtka jer sam na odmoru i nemoguce je do dltada da mi posalje.Ali je on nekulturan nezna korektno da prizna gresku prilikom porucivanja dela i da lepo zamoli da vrati nepotreban deo ...vredjanjem i pretnjama odmah u startu je ovu saradnju osudio da se ovako zavrsi.I povrh svega otvara i rasklapa deo koji bi da reklamira...ko bi jos pametan pristao da uvazi reklamaciju na otvaran i rasklapan deo i to jos nije odradio neko strucan.Za kupca imam samo poruku da je sam nekulturnim razgovorom i pretnjama napravio da see sve ovamo zavrsi.I UVEK STOJIM IZA TOGA DA JE DEO ISPRAVAN KUPAC NEK DODJE UGRADICEMO U AUTOMOBIL sa manuelnim menjacem...ako bude sve radilo kako treba moze da ide sa delom odmah a ako nisam u pravu ja cu da platim sve troskove i puta i popravke i izgubljenog vremena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.