Ljubica

Beograd | Voždovac

Član od: 14.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Isao sam da pogledam telefon danas, pre nego sto sam otisao do devojke i potrosio svoje vreme i gorivo, kulturno sam pitao da li je menjano nesto na telefonu i odgovor je bio da nije, da bih ustanovio prve sekunde kada sam upalio telefon da je prvo ekran jako losa kopija, na licu mesta sam uporedio sa mojim original ekranom na iphone 7, zatim, prica da je telefon star godinu dana i da je koriscen kao drugi telefon se ne podudara sa battery health-om od 80%. Ko ima iphone 8 zna o cemu pricam. Trece, zvucnici, malo je reci da su jako losa kopija koji se jedva cuju, i na kraju, fejk usb kabal, od koga se jezim. .. Dalje nisam hteo vise da proveravam, sasvim mi je bilo jasno o cemu se radi. Ne preporucujem nikako saradnju sa ovom korisnicom, iz razloga sto mrzim kada me neko gleda u oci i laze!
Ocigledno se covek ne razume u telefone .Drugi decko je dosao kupio telefon prezadovoljan sto moze svako da proveri Po ocenama vidite za svaki telefon koji sam prodala i macbook da je pozitivna i da sa ovim clanom nesto ne valja.Lik je stajao sat vremena u stanu gledao svaku sitnicu hteo je nov iphone 8 za 200 evra pa se razocarao .Telefon nije bio nov al je bio ocuvan kao sto je navedeno.Covek je imao fantaziju neku u glavi pa se razocarao.Nema nista gore od najprimitivnijeg balkasnkog mentaliteta koji nazalost i dalje postoji u zabitima Beograda .Cuvajte se ljudi !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.