Ljubisa

Beograd

Član od: 26.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre tri meseca kupujem od dotičnog trgovca sonar za camac. Cena je za taj model poprilicna ali dobijam obecanje da je sonar u ekstra stanju i da je placen u elko marine 1000e. Covek mi kaze da ima sve racune i da ce mi poslati sa paketom. Ja mu kazem da cu kupiti samo ako mi posalje te račune. Stize mi paket , kablovi izlepljenji izolirkom a sonda je brisana nekim derivatom nafte da bi igledala novija , smrad uzas. Naravno i racun je tu ali samo 58000 . Zovem i pitam gde su ostali racuni , covek kaze negde u kuci i poslace, nije nazvao pre slanja da mi to kaze. Poceo je da mi salje cene nekih polovnih sonara sa nekih stranih sajtova koji nemaju veze ni sa nasom trgovinom ni sa ovim sonarom. Tri meseca
Doticnom sam prodao za 250e sonar Lowrens elit 5hdi i plovnu memorijsku karticu Save i Dunava kupljenju , obecao sam da cu poslati i racun koji je glasio na 1010 evra , sonar je prilikom kupovine kostao 890e i plovna kartica Dunava i Save 130 evra u dinarima, racun nisam mogao da pronadjem , zaturio sam ga negdje, i on je trazio da mu vratim 30evra zato sto mu nisam poslao racun, kablove od sonde i sonara sam oblepio crvenom izolirkom na svakih 20 cm da bi mi bilo urednije da mi se ne mrse kablovi prilikom upotrebe, a ovo ostalo da je bilo namazano i da je smrdelo nije tacno da je to tako kako kaze sto ga nije vratio bez pogovora bi mu vratio novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.