ljubisa

Beograd | Palilula

Član od: 17.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako, na telefonu od doticnog clana ne radi usb konektor kako su mi rekli u servisu, kada se puni na telefonu pokazuje USB umesto AC. Baterija je jako losa. Obecao je pre nedelju dana da ce mi dati pola novca z abateriju i od tada se ne javlja i ne odgovara na poruke ovde a sada sam hteo d amu poslajem poruku i clan me je blokirao i to vas sve govori. Ko meni ne veruje mogu uraditi screen shot nase komunikacije. Pricao je da je kod njega telefon super radio a sada odjednom kod mene od prvog dana nece punjenje i losa baterija. Ne preporucujem za saradnju.
Majstore,kao prvo tacno je da sam ti rekao da cu ti dati pola para za bateriju i ako je baterija bila dobra da bi ti kasnije rekao da nevalja AC konektor koji si usput produvavao kompresorom i ko zna sta vec radio na telefonu sto se takodje moze videti iz prepiske.Takodje se moze videti u prepisci da su ti drugari rekli da je konektor u pitanju a ne u servisu kako ti tvrdis.Kao trece posto vec tvrdis da si imao androide morao bi da znas da kada je ekran 5 inca i kada je na njemu ukljucen wi-fi,fb,viber ili neke druge aplikacije koje su aktivne prosto srcu bateriju.Pogledaj malo po netu forume pa ces videti.Koliko po tebi treba da drzi baterija?Sta mislis koliko ce drzati baterija na tabletu koji nudis?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.