Ljubisa

Beograd | Palilula

Član od: 13.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Fotokopir aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Vladimir Franjičević <vlada@limesns. co. rs> 15.22 (пре 10 минута) коме мени Na žalost, najverovatnije je u pitanju glava! !! Mi glave ne držimo! !! poz Franjičević Vladimir dipl. ing. el. Limes d. o. o. Rumenačka 31 Novi Sad 021 6317276 021 6319421 021 6319634 064 1195809 From: Ivan Stojanovic [mailto: pexy1979@gmail. com] Sent: Thursday, June 18, 2015 3:18 PM To: prodaja Subject: epson photo stylus px 800fw- Ivan Ovde se vidi da stampac nije ispravan kako je prodavac naveo u oglasu, vec da glava stampaca ne vanja i da neznam da li cu moci uopste da je nadjem, prodavac je bio vest poslavsi mi sliku koju je uradio bez crne boje a kad stavite crnu boju ostavlja linije po celom listu, ADF (sistem za uvlacenje papira i pozicioniranje na skeneru) ne radi vec samo krci, dopisivanjem na tel. reko je da je kod njega perfektno radio i da nije imao problema sem nestanka boje medjutim, kada sam stavio boju imao sam sta da vidim, poslao mu mejlom sliku on kaze da je do crne boje i poslao mi 500 din. na br. tel. , kupio sam novi i stavio i isti problem, kada sam ga pitao ako se to ponovo desi sta cemo tad on je drsko odgovorio kako ja nesto mutim i reko da nema vise kredita za dopisivanje, pazite se ovakvih prodavaca ja sam bacio 80eura, a i mozete da vidite sta je napisao u oglasu, ja potvrdjujem da je stampac neispravan jer sam konsultovao gore navedeni servis u novom sadu i sami mozete da se uverite sta su mi odgovorili. a modu ko zeli i da prebacim sa telefona poruke koje smo razmenili sa prodavcem i da i tako dokazem na sta je sve spreman ovaj prodavac, PAZNJA i OPREZ jedino da odete na kucnu adresu i uverite se na ispravnost onoga sto prodaje
Stidi se sam sebe!!! Stampac je potpuno ispravan poslat zasticen maximalno,jos si mi ti javio da si preuzeo i da je sve ok jos u telefonu cuvam tu poruku!!! Pa si nakon sat dva rekao da crne linije ostavlja sa bojom crnom a bez boje ne. Ustanovljeno je da je crni ketridz los da pusta boju spolja ,onda je dogovor bio da mu ja o svom trosku kupim taj Black crni ketridz Epson T0801 rekao sam ok nasao sam u Subotici firmu koja taj ketridz prodaje za 269dinara sa dostavom 489din ja sam te pitao da li mogu ja da ti uplatim postnetom 500din a ti narucis sebi taj ketridz da ti dodje na kucnu adresu da ga nebi slali meni pa ja tebi i ti tako cekao par dana! Rekao si da moze ja sam otisao i uplatio poslao ti broj uplatnice i sve ok posle toga nisi ni jednu poruku poslao. A sada kao ja prevarant!!!! Ej moj obraz je cist i bice dokle god samja ziv!!! A ti tvoj obraz gazi ako hoces tebi na cast!!! PAZNJA USTA JA SUMNJAM POSTO MI JE TAJ STAMPAC SIGURNO MESEC DANA BIO NA OGLASIMA DA TAJ IVAN STOJANOVIC IMA ISTI TAKAV MODEL STAMPACA KOJI GA ZEZAO PA JE UZEO MOJ ISPRAVAN U NAMERI DA JA NASEDNEM NA FORU DA MI ON NJEGOV STAMPAC REKLAMIRA!!! I tako uzme pare i ispravan stampac e takvih mi je preko glave!!! Zbog tebe takvog ispastace i ostali na koji nacin ??? Morace samo licno da preuzimaju nema slanja!!!! Pa da vidimo ko laze ko svoj obraz gazi za bedne pare!!! Ivane Stojanovicu ako ces srecnije ziveti zbog toga sto si me nepravedno ocenio negativno onda zarad tvoje srece oceni me negativno ponovo za 7 dana kada ti dozvole takvi poput tebe!!! Vredniji je moj cist obraz nego se vase bogastvo!!!!!!!!!!! Nemoj da neko pomisli da ovo pisem da bih se ublazila negativna i slicno vec da se vidi ko je Covek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam ocekivao ovo od prodavca. .. Slusalice nemogu ni na uvo da stanu , i ne lice ni nasta sto bi vredelo 8.000 rsd. .. Kabal ne odgovara ni jednim slusalicama , tako da nisu moguce ni da se koriste. .. pozdrav , inace komunikacija korektna!
Aleksa me je kontaktirao u vezi Beats slusalica pitao da li su dobra kopija ili original? Ja sam mu odgovorio da nisam siguran to jest da sam ih ja kupio kao original taj lik mi je rekao da su original po slikama sa neta uporedjivao delovalo mi je da su bas iste,on je bio saglasan stime i rekao da mu ih posaljem kupuje ih. Na te kablove na koje se zali uopste nisu bili u ponudbi u mom oglasu za slusalice to i Administrator dobro zna jer je imao u uvid da je u oglasu pisalo da prodajem slusalice a nigde ne pise da prodajem kablove. I ako nisam bio duzan da mu to saljem ja sam kupio dva kabla i poslao mu plus sam mu poslao Philips SHC Wireless slusalice takodje ispravne kao poklon posto mi stajale bez veze a njemu ce dobro doci. I sve za 8000din A na netu su samo Philips 89USD ali nema veze! Jos sam ga vise puta pitao koji kabal zeli da mi posalje link da cu mu kupiti i poslati o svom trosku besplatno i to je Admin znao i imao uvid i pored svega toga Administrator je odobrio negativnu ocenu za mene i ako je nisam zasluzio niti ima osnova!!! Aleksa ako ces biti sretan time sto si me nepravedno ocrnio ti uradi ponovo isto necu se spustati na tvoj nivo!!! Administratore na cast nek ti sluzi ,znas i sam da si odobrio negativnu ocenu za mene i ako nisam kriv
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.