Ljubomir Djuricic

Kraljevo

Član od: 14.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo neozbiljan prodavac dogovorili smo se oko telefona da se nadjemo kod maksia rece mi da krene za 15 da budem tu ja ga cekao pola sata sat vremena sat ipo vremena zovem ga ne javi i i na kraju nece da proda tel izbegavaj te saradnju za Ljubomira lazov cist
Jesmo se dogovorili. Jesam li ti rekao lepo, cekaj da mi se napuni baterija na telefonu i da cu doci uz to i da prebacim fajlove sa jednog na drugi. I naravno izvinim se sto kasnim i kazem doci cu do tebe, posto si imao obaveze. Odmah posle 5 minuta si rekao krenuo sam ja. Gledao sam da pozurim ali nije do mene, ne moze da se ubrza punjenje i prebacivanje, posle si odustao od kupovine i nije bilo poziva, hvala za ocenu iako nije kupljen mob.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.