Ljubomir

Zrenjanin

Član od: 01.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lubomir je greskom poslao gume koje ne paduju na biciklu pitan je za razmenu ne odgovara vec 5 dana.
Pod jedan, opis iz oglasa je tacan i moze lako da se proveri, i stajace i dalje dok god budemo imali ove gume na stanju. Pod dva, komunikacija je protekla dobro i uz dogovor sa strankom poslate su gume i jos mu je predoceno o kojim gumama se radi, gde je trazio i unutrasnje gume,i sve je do detalja pojasnjeno pre kupovine. Pod tri , prilikom isporucenja robe stranka se javila i zalila da joj gume ne odgovaraju, iako lepo stoji i u oglasu napisano i privatnim porukama preko vibera smo se culi, i sve napismeno imam da su trazene ove gume. Posle toga smo obavili poziv opet i trazena je razmena guma, za koju se doticni Stefan nije ni javio da predlozi bilo sta iako je njegova greska bila. Ja molim administraciju da obrise ovu negativnu ocenu, vec duzi niz godina uspesno radim preko Vaseg sajta i mislim da nije u redu da je moguce tako olako dati mogucnost ovako nekim ljudima da daju negativnu ocenu koju ne zasluzujem.

Bicikli | Delovi i oprema > Kacige i naočare

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

sunđeri sa unutrasnje strane pocepani, nedostaju dva za teme. .. .reklamirao istog dana po prijemu, sacekao 10 dana. .. i nista.
Ponudjena je zamena na veoma korektan nacin,ali korisnik nije pristao. Izvinio sam se zbog zakasnjenja i pokusao da ispravim ali vidim da to ne vodi nikuda. Nemam nijednu losu rec za korisnika osim da nije hteo da saradjuje do kraja i ispostuje nas novi dogovor.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.