slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

AMAFOX GRAVITY 10 Xenon powered by OSRAM baterijska lampa

3.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
172
7
pre 13 dana
Odgovara na 62% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

PRAKTIČNA FUNKCIJA ZUMIRANJA - Spoljna baterijska lampa vojnog kvaliteta ima dva praktična režima i uverava neverovatnim dometom od 300m! Snop svetlosti može biti fokusiran koliko god želite ili ultra jak na određenu tačku!

ODMAH JE SPREMAN ZA UPOTREBU - Bez obzira za koju svrhu, da li šetate psa, planinarite, kampujete ili za hitne slučajeve u kolima: svetla lampa je vaš idealan pratilac u mraku! Radi na baterije, sa isporučenim 4k baterija za jednokratnu upotrebu spreman je za upotrebu!

OGRANIČNA SNAGA SVETLA - Održavamo obećanje! Sa originalnim Osram P9 LED čipom, baterijska lampa visokih performansi AMAFOKS, za razliku od konvencionalnih bljeskalica na tržištu, ima punih 1000 lumena osvetljenja i tako donosi moćno svetlo u mrak!

UKLJUČUJUĆI TKANINU TORBU - Pored LED lampe, uz porudžbinu dobijate i torbu za nošenje besplatno! Ovo vam omogućava da lako i bezbedno skladištite svog novog pomoćnika i da ga nosite svuda sa sobom!

ID Oglasa: #146915378
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.