slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Baterijska LED COB lampa XHP70-S2

3.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
36
2
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
✅Marko - 060 0331013
Član od 16.03.2013.
Svi oglasi

Nova, testirana ispravnost.

Amzyigou LED Torch Extremely Bright CREE XHP70.2 LED 10000 Lumen Torch Rechargeable IPX67 Waterproof 5 Light Modes Zoomable Tactical Torch for Camping Hiking and Emergencies (26650 Battery)

LED lampa od 10000 lumena izuzetno svetla: ova punjiva lampa je opremljena naprednim KSHP70.2 LED čipom, koji je stabilan i super svetao i 20 puta svetliji od običnih sijalica. Lako osvetli celu prostoriju i maksimalnu udaljenost snopa do 1000 metara. Intenzivni far za daljinsko posmatranje i taktička baterijska lampa.

【5 svetlosnih režima i taktička lampa sa mogućnošću zumiranja】Ova lampa visokog lumena ima 5 režima osvetljenja: jako svetlo, srednje svetlo, slabo osvetljenje, strob i SOS. Možete ga isključiti dugim pritiskom na dugmad u trajanju od 3 s u bilo kom režimu. U zavisnosti od vaših potreba, možete da rastegnete glavu baklje da biste podesili fokus, far za daljinsko posmatranje i far za osvetljenje velikih površina.
USB punjivi &izlaz i indikator napajanja: Ova punjiva LED lampa sa 5000 mAh i 26650 litijumskim baterijama može se koristiti 6-12 sati. Sa izlaznim dizajnom, možete napuniti svoj mobilni telefon u hitnim slučajevima. Za razliku od drugih baklji, naša punjiva lampa se može prepuniti i prepuniti. Pored toga, postoje 4 mala LED indikatora koji jasno pokazuju preostalu snagu. Samo ga napunite na vreme.
IP67 vodootporna i izdržljiva: vodootporna taktička IP67 baklja se obično može koristiti u lošim vremenskim uslovima kao što su kiša ili sneg. Molimo vas da ne uranjate u vodu dugo vremena. Napravljen od legure aluminijuma, strukture u obliku dijamanta, otpornosti na habanje, izdržljiv i prenosiv.
Ovo je robustan alat za udaranje u nešto u hitnim slučajevima.
Bezbrižna služba za korisnike nakon prodaje: punjiva LED lampa nudi 2 godine besplatne zamene i 7 k 24-časovnu korisničku podršku. Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte naš odličan tim za korisničku podršku da biste dobili najbolje rešenje u roku od 24 sata.

ID Oglasa: #166157871
Informacije

 

Garancija 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda!



Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

 


PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.