slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Lampa za lov, jedan mod, mikroprekidač, nosač

2.700 din

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
514
4
pre 3 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Milan
Član od 30.09.2012.
kp izlog
Set za lov sadrži:                       
- Led lampu
- Punjač za dve baterije
- Dve baterije Li-ion 18650 3.7V
- Nosač za pušku
- 3 filtera
- Mikroprekidač sa funkcijama taster i prekidač
- Običan prekidač

Radi u samo jednom modu, najjačem. Lampa nema zum već je fokusirana u tačku, a domet je između 100 i 200m. Napravljena je od aluminijuma i može raditi u svim vremenskim uslovima. Lampa inače koristi dve baterije, ali je moguće izbaciti jedan segment tela lampe(vidi slike) pa da radi sa samo jednom, čime se redukuje i dužina. Baterije se vade kako bi se napunile. Moguće je kupovina dodatnih baterija iz moje ponude sa popustom. Nosač je u kompletu kao sa slike, ali moguće je izabrati i drugi model iz moje ponude.                       
Karakteristika lampe je da možete skinuti mikroprekidači, a postaviti običan prekidač koji dobijate i koristiti je kao običnu lampu.  

Ima jedan primerak koji je stigao sa napuklim staklom. Staklo je puklo na sredini tj napuklo, ima liniju ali stoji čvrsto i ne utiče na rad i uz nju nema zeleni filter. Taj primerak može za 2000 din.                
Lično preuzimanje moguće u blizini Farmaceutskog fakulteta u Kumodražu.

Ako želite da vam pošaljem brzom poštom, pošaljite mi poruku sa podacima ( ime i prezime, adresa i broj telefona). Troškovi slanja iznose oko 350din.                     

Pogledajte i druge modele klikom ispod broja telefona na svi oglasi!

ID Oglasa: #131163391
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.