slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

LED baterijska lampa FULL SET

26 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
35
1
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

2-U-1 TAKTIČKA LAMPA】- Naša lampa za kampovanje je opremljena abažurom za kampovanje, koji može učiniti svetlo trenutno mekim i ne zaslepljujućim. To znači da ćete dobiti dodatni viseći fenjer za kampovanje bez posebne kupovine. Na otvorenom, možete ga koristiti za čitanje knjiga, mapa ili pripremu hrane. Može se koristiti i kao mala stona lampa u zatvorenom prostoru. Možete da prelazite između upotrebe baterijske lampe i korišćenja lampe za kampovanje bilo kada i bilo gde. Super svetla baklja 18650 je više od obične baterijske lampe.

SUPER JAKO &5 REŽIMA SIJANJA】- Stvarnih 1200 lumena, svjetlije od farova automobila. Maksimalna udaljenost snopa može doseći do 500 metara, što je otprilike domet od 4 fudbalska terena. To je vaše zgodno SUNCE u mraku. Podešavanja za 5 režima: High/Medium/Low/Strobe/SOS, mogu vam pružiti niz izbora za rukovanje različitim scenarijima.

USB PUNJIVA ENERGIJA】- Ručne baklje sa 3000mAh punjivom litijumskom baterijom od 18650, što pomaže u uštedi troškova baterije. Može da obezbedi do 14 sati osvetljenja. Potrebno je samo da odvrnete zadnji deo lampe da biste je napunili preko mikro USB porta, što je zgodno i brzo. Nudimo punjivu bateriju od 1 * 3000 mAh i USB kabl za punjenje.

PROFESIONALNO VODOOTPORNA I IZDRŽLJIVIJA】- Džepna lampa je napravljena od aluminijuma T6061 za vazduhoplovstvo, koji je čvrst i izdržljiv. Visina protiv pada do 1,5 metara. Lako se odupire udarcima automobila i nastavlja da radi dobro. IP65 vodootpornost može podržati baterijsku lampu da bude uronjena u vodu dubine 1 metar. Ova LED lampa može u potpunosti da se nosi sa ekstremnim vremenskim uslovima.

VISOK KVALITET I IDEALNI POKLON】- Naše LED baterijske lampe su neverovatno čvrste alatke za spoljašnju upotrebu visokih performansi napravljene za zahtevne korisnike. Ova ručna lampa je pogodna za planinarenje, kampovanje, pecanje, nestanke struje, hitne slučajeve itd. Ne samo da je idealan poklon za tatu, muža, dečka, ljubitelje avantura, već je i savršen izbor poklona za Božić, rođendan, i dr.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvezen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #163183453
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.