slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

NICRON B75 UV+LED baterijska lampa

4.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
92
9
pre 13 dana
Odgovara na 63% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

NICRON B75 UV Rechargeable LED Flashlight 1000 Lumens 395nm Ultraviolet, 90 Degree 4 Modes Flashlight with Magnetic Base IP65 Waterproof for Camping Outdoor Night Walking

 

Raznovrsna rotacija: Lampa ima jedinstvenu rotirajuću glavu za 90 stepeni, koja vam omogućava da bez napora prilagodite ugao svetlosti i osvetlite tamo gde vam je potrebno.


Ultra-jako osvetljenje: B75 baterijska lampa pruža 1000 lumena, više od 100 metara sjajne svetlosti. Bez obzira da li istražujete tamne staze ili radite u uslovima slabog osvetljenja, ova baterijska lampa obezbeđuje izuzetnu vidljivost i jasnoću.


UV detekcija i jednostavan za upotrebu: Opremljen UV svetlom od 395 nm, koji ga koristi za otkrivanje falsifikovanih novčanica, identifikaciju mrlja ili curenja. Pritisnite 1 sekundu da biste uključili UV režim.


Magnetna baza: Magnetna baza poboljšava upotrebljivost baterijske lampe omogućavajući vam da je udobno pričvrstite na metalne površine, oslobađajući ruke za druge zadatke. Savršen je za praktičan rad, popravke automobila.


Izdržljiva konstrukcija: IP65 vodootporna, otporna je na kišu, prskanje, pa čak i na privremeno potapanje. Napravljen je od visokokvalitetnog materijala, čvrsta konstrukcija obezbeđuje otpornost na udarce, udarce i padove (1 metar), što ga čini pouzdanim alatom za avanture na otvorenom i svakodnevne aktivnosti.

ID Oglasa: #160364701
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.