slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

PEETPEN C60 LED lampa

15 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
30
4
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nestedago
Član od 22.08.2017.
Svi oglasi

NOVO! PEETPEN C60 LED lampa

  • 【Super svetla LED lampaKoristi perle T6 lampe, maksimalni izlaz je 1000 lumena, a maksimalni opseg zatamnjivanja je 260m. Može lako da osvetli celo prednje dvorište. Savršeno za kampovanje na otvorenom, traganje i spasavanje i noćne šetnje.

  • 【4 režima &Zum lampa】Jako svetlo/Srednje svetlo/Slabo osvetljenje/SOS/, SOS režim vam nudi hitnu pomoć kada se izgubite napolju. Naša taktička LED lampa ima zum i podesivi fokus.

  • 【Kompatibilna sa baterijama】 C60 LED taktička lampa je takođe savršena za 3 standardne AAA baterije (uključene). Omogućava zamenu baterije u bilo kom trenutku.

  • 【IPKS6 Vodootporna】 Lampa je napravljena od legure aluminijuma vojnog kvaliteta i metalne školjke, izdržljiva i otporna na udarce. Lampa je vodootporna IPKS6, savršena za upotrebu po kiši, snegu ili vanrednim situacijama. Može se potpuno potopiti pod vodu za kratko vreme.


Vaše zadovoljstvo je naš cilj - budite deo naše velike porodice zadovoljnih korisnika i uživajte u kupovini iz snova već danas!

ID Oglasa: #163654600
Informacije

~ Svi proizvodi dolaze u originalnom pakovanju, potpuno novi.

~ Licno preuzimanje u Novom Sadu.
~ Slanje robe Postexpres/ Bex.
~ Rok isporuke 1-3 radna dana.
~ Troskove dostave snosi kupac.
~ 1-3 dana reklamacije proizvoda.


~ Za sve dodatne informacije javiti se putem KP ili na broj telefona 061/667-3042, mozete nas i kontaktirati putem Viber.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.