slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

punjiva profesionalna takticka baterijska lampa

1.500 din

Bor
Kao novo - nekorišćeno
37
2
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dorotej67 online
Član od 19.08.2013.
Svi oglasi
  • Супер светле тактичке лампе】Ова лампа високог лумена користи надоградњу КСХП50 ЛЕД, са пуњивом батеријом великог капацитета 2200мах, осветљеност може да достигне 8000лумена, удаљеност осветљења може да приступи до 1000 стопа, а домет је шири.
  • 【УСБ пуњиви и напајање дисплеј】Ова тактичка батеријска лампа долази са пуњивом батеријом и УСБ каблом за пуњење, може се напајати преко рачунара, пуњача за аутомобил, адаптера итд. Потпуно напуњен може да ради до 10+ сати. А са тачком индикатора напајања: 100% -75% -50% -25% која показује колико је енергије преостало, јасно ћете знати када га напуните.
  • 【Зумирање и 5 режима】Ове ЛЕД лампе имају функцију телескопског зумирања, зумирање је рефлектор за широк домет, а умањивање је рефлектор за велике удаљености. Са високим/средњим/ниским/блицом/СОС 5 светлосних режима који задовољавају ваше различите потребе. Можете лако да искључите батеријску лампу притиском на дугме за напајање око 2 секунде у било ком режиму.
  • 【Издржљиве и водоотпорне батеријске лампе】Цело тело батеријске лампе је направљено од легуре алуминијума високог квалитета, која је водоотпорна и отпорна на временске услове. Глава ове тактичке батеријске лампе са чврстим обликом дијаманта, која може бити средство за самоодбрану у хитним случајевима. ИПКС6 водоотпорна батеријска лампа није проблем када падне у воду, погодна за активности на отвореном.
  • 【Како се користи? 】 Пошто батеријска лампа није коришћена дуже време, батерија иде у хибернацију, молимо вас да прво време пуњења након куповине буде дуже од 24 сата како бисте активирали батерију како бисте постигли максималну ефикасност коришћења. (Део изолационе налепнице направљене од батерије батеријске лампе за третман отпоран на влагу,
ID Oglasa: #164455541
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.