slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Radna lampa 2000 lumen / baterija uključena

18 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
38
2
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! Radna lampa 2000 lumen / baterija uključena, neizostavni deo svake radionice !

  • VISOKA SVETLOST: Fenjer S2600 opremljen je XML-T6, a svetlost LED fengera izuzetno je visoka, sa osvetljenjem od približno 500 metara i svetlom od 2000 lumena. Ultra-široki snop svetiljke lako osvetljava čitavu sobu ili dvorište. Svetlina snopa punjive svetiljke 20 puta je jača od tradicionalnih sijalica, ima robusnu strukturu i zasljepljujuću svetlost.
  • VISOKA IZDRŽLJIVOST: Punjivi fener ima ugrađenu punjivu bateriju. Glavna jedinica koristi napredni sistem za uštedu energije s konstantnom strujom, tako da feneri troše manje energije, a LED fener ima vek trajanja od 50.000 sati. Na Ultra Low Mode, mali fener može raditi do 24 sata. Korišćenjem aluminijuma najvišeg vojnog standarda, kućište je snažno i izuzetno otporno na udarce. Mini fener je pogodan za svakodnevno nošenje i može zadovoljiti zahtevne zadatke.
  • MULTIFUNKCIONALNOST: Taktički fener opremljen je podesivim sočivom koje se može izvlačiti, tako da možete slobodno podešavati osvetljenje. Ovaj LED fener ima 4 režima - Visok, Nizak, Stroboskop, COB bočni svetlosni režimi. Svaki režim vam omogućava isključivanje napajanja pritiskom i zadržavanjem dugmeta 1 sekundu. Fener ima COB - čip na ploči sa visokim izlazom toplote koji je instaliran da osvetli područje ravnomernim emitovanjem svetlosti - dnevna boja. Magnet može povezati fener sa većinom metalnih površina.
  • OTPORAN NA UDARCE: Aluminijum visoke čvrstoće je obrađen CNC-om, a struktura LED fenera visoke snage je neprobojna. Čak i pad sa 1,5 metara neće imati negativan uticaj na jedinicu.
  • POTPUNA OPREMA: Proizvod uključuje 1 S2600 vojni fener + 1 baterija od 2500 mAh + 1 mikro USB kabl + 1 korisnički priručnik.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta!

ID Oglasa: #160989337
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.