slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Swat lampa svetleći štap (Šargarepa)

1.150 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
553
3
pre 12 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Pedja Shop 0631768350
Član od 14.04.2020.
Svi oglasi
LED svetleća palica dizajnirana je, a ne samo da pruža zadovoljstvo uživanja u svakodnevnoj praksi, već je zajednička i svestrana pomoć na putu. Palice služe za signalizaciju na putu regulaciju saobraćaja, za osvjetljavanje prostora u raznim aktivnostima na otvorenom ili zatvorenom prostoru, za spašavanje i povezivanje u slučaju opasnosti (zviždaljka). Idealne su prilikama, lošoj vidljivosti, noću i u magli. Takođe mogu biti dobri svjetlosni efekti na raznim zabavama i tehno partiima. lošim vremenskim uslovima. Ovaj proizvod je od legura aluminijuma, vek trajanja kompresije 100 000 sati, Ponovno punjenje 500 puta, održivo osvetljenje baterije 180 minuta više, Tehnički indeksi u skladu sa standardom bezbednosne inspekcije, Radi praktičnosti, Ovaj proizvod ima žice visoke čvrstoće i dvostruko podržavaju punjenje dodataka, posebno sa manjim priključcima za punjenje na punjaču za automobil, mogu umetnuti utičnicu za upaljač za  za automobil. Prema drugom: jak izlaz svetlosti; Prema trećem: S treperećim lampicama može se upozoriti. Moguće punjenje preko PC-a
Glavu treba zakrenuti podešavanjem notemattera za zumiranje. Po upotrebi koristite čistu meku krpu za brisanje mekom krpom. Cleanand osušite proizvod kada ga upada korozivna tečnost Kada je teško okrenuti glavu ili dno svetla. molimo koristite silikonsku mast na vezi. Ako ga ne koristite, izvadite baterije i čuvajte na hladnom i suvom mestu. Čuvajte dalje od sunčevih zraka i okruženja. . .
ID Oglasa: #99271606
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.