slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Lovački nož JEEP; Nož

1.750 din

Smederevo
Kao novo - nekorišćeno
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dakiša.rs
Član od 05.09.2023.
Svi oglasi

Lovački nož JEEP; Nož za preživljavanje

U PONUDI VEĆI I MANJI MODELI!

Nož JEEP za preživljavanje (manji) - 1750din

Nož JEEP za preživljavanje (veći) - 1980din

 

OPIS VEĆEG:

Nož za preživljavanje JEEP Lovački nož je izuzetno jak i izdržljiv nož, koji je idealan za sve vrste preživljavanja i lovačkih aktivnosti. Nož je opremljen gumiranom drškom koja odlično leži u ruci, što omogućava lako i precizno korišćenje. Gornja strana noža je nazubljena, što ga čini idealnim za sećenje i druga dela. Nož dolazi u kompletu sa futrolom za nošenje i kamenom za oštrenje, tako da možete uvek imati oštar nož sa sobom.

 

Drška noža poseduje vodonepropusnu kapsulu u kojoj možete pohraniti pribor za pecanje, lekove i druge stvari koje vam mogu zatrebati. Pored toga, nož je opremljen kompasom u čepu, što vam omogućava da se orijentišete u svim uslovima.

 

Nož JEEP Lovački nož je dugačak 38 cm, sa secivom od 25 cm i debljinom seciva u ledjima od 3.5 mm. Ovo je izuzetno pouzdan nož, koji će vam biti od velike koristi u svim situacijama.

 

Opis ukratko:

Poseduje kompas u čepu
Dužina noža:  38cm
Sečivo:  25cm
Debljina sečiva u leđima:  3.5mm

ID Oglasa: #165890581
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.