slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Cold Steel AD-15 zeleni POPUST

3.500 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
885
22
pre 6 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Rale
Član od 06.08.2010.
kp izlog
Издржљив склопиви нож за свакодневну употребу ( ЕДЦ ), дизајниран од стране познатог ножара Ендруа Демка.  Сечиво са спуштеним профилом направљено је од висококвалитетног сатенског  нерђајућег челика С35ВН  (наследник С30В) произведеног технологијом синтеровања праха - одликује се високом отпорношћу на корозију, лакшим оштрењем у поређењу са С30В и захваљујући финијем зрну још већом отпорношћу до чиповања .  Ребрастост на задњој страни ножа омогућава безбедно одмарање палца, што значи удобан и безбедан рад са алатом.  Сечиво је направљено са високим равним резом, што обезбеђује одлична својства сечења.

На сечиву се налази клин за палац доступан са обе стране, захваљујући коме можете лако да отворите нож и десном и левом руком.

АД-15 користи  шкорпион браву коју је дизајнирао Андрев Демко .   Хибридно изграђена, ергономски профилисана ручка се састоји од издржљиве епоксидне Г10 облоге са неклизајућом текстуром, постављене на челични оквир и анодизираног алуминијумског јарма интегрисаног са одстојником који је повезан са јаком опругом.  Када се нож отвори, јарам се подиже, а затим игла уграђена у њега пада у дубоки рез на сечиву ножа.  У отвореном положају, сечиво је закључано снагом опруге у комбинацији са снагом нашег хватања ножа.  Да бисте ослободили браву, подигните јарам нагоре и лагано гурните сечиво.

На крају дршке налази се рупа кроз коју можете провући сигурносну врпцу или привезак за кључеве.

Свакодневно удобно ношење је обезбеђено опружном челичном копчом која се може монтирати у тип уп систем, и на десну и на леву облогу.

Технички подаци

  • Челик: С35ВН
  • Дужина сечива: 88,9 мм
  • Дебљина оштрице: 3,8 мм
  • Оштрица: глатка
  • Ручка: Г10
  • Брава: брава шкорпион
  • Отварање: двострани клин
  • Укупна дужина: 215,9 мм
  • Тежина: 184 г

 
ID Oglasa: #150894305
Informacije
Saljem postexpress kururskom sluzbom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.