slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Medford Praetorian D2 Flipper vrhunski preklopni noz

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
631
20
pre 13 dana
Petar
Član od 09.03.2014.
Svi oglasi

Ako volite Medford dizajn, ali jednostavno nemate džepnu nekretninu za sklopivi nož veličine tanjira, onda je Praetorian Slim za vas. Čvrst je i robustan kao iskonski Pretorijanac, ali njegovo sečivo i drška nisu tako široki. Odličan je izbor za svakodnevno nošenje ili samoodbranu.  

Konstrukcija ovog noza kao i srafovi koji ih spajaju kompletno je izradjena od nerdjajuceg celika sto ga cini jednom kompaktnom i nesalomivom celinom.  

Praetorian Slim je došao sa svom robusnom konstrukcijom po kojoj su Medford noževi poznati, i sličnim dizajnom kao originalni Pretorian. Oštrica je napravljena od D2 celika.  

Duzina seciva: 8.89 cm

Duzina noza: 19.3 cm

Celik seciva: D2

Debljina seciva: 3.2 mm

Sistem otvaranja noza: Flipper

Sistem bravljenja seciva: Frame lock

Pogledajte i moje ostale oglase.

Nozeve koje prodajem su kolekcionarski predmeti iz licne kolekcije i kao takvi prodaju se kolekcionarima i licima iznad 18 godina.

ID Oglasa: #154158786
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.