slika
1 od 1

Nož Victorinox CAMPER

3.580 din

Čurug
Novo
67
3
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
kp izlog

kg-1.3613

 

- džepni nož 91 mm

- boja: crvena

- otvarač za flaše sa šrafcigerom

- otvarač za konzerve sa šrafcigerom

- veliko sečivo

- malo sečivo

- alka za privezak

- vadičep

- razvrtač i probojac

- skidač izolacije sa žice (wire stripper)

- čačkalica

- pinceta

- testera za drvo

 

Victorinox Camper crveni noz  je savršen za ljubitelje kampovanja. Kamper od Victorinox Swiss Army je dizajniran za spoljasnju upotrebu na bilo kojem kampu. Sa svojim nerđajućim čeličnim instrumentima, kamper može učiniti sve – osim da postavi šator.

Victorinox AG garantuje da su svi noževi i alati napravljeni od prve klase nerđajućeg čelika i takođe garantuje doživotni rok trajanja protiv bilo kakvih nedostataka u materijalu i izradi (osim električnih komponenti – 2 godine). Štete od uobičajenog trošenja, zlouptrebe ili zlostavljanja nisu pokrivene ovom garancijom.

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  
ID Oglasa: #149934288
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.