slika
slika
1 od 2

VICTORINOX - 062234 - Classic GREEN 58 mm

2.690 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
754
38
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Victorinox noževi su verovatno jedni od najprepoznatljivijih preklopnih noževa. Ovo su noževi koji su masovnu popularnost stekli posle Drugog svetskog rata. Naime, američki vojnici su Švajcarske vojne nožiće nosili natrag sa sobom u Ameriku kao svojevrsan podsetnik na ratne godine provedene u Evropi.   

Victorinox Classic SD Green elegantan i koristan nož koji će vas pratiti u svakodnevnom životu. Svi delovi su napravljeni od nerđajućeg čelika od strane švajcarske kompanije Victorinox. Između ostalog sastoji se i od malog šrafcigera pomoću koga možete da pričvrstite labav ram na okviru naočara.

Imam ih i u ostalim bojama, pogledati slike.

Dimenzije(DxŠxV), mm: 58x18x9

Nožic dolazi sa kožnom futrolom

Alat se sastoji od:

 - Malog noža
 - Turpije za nokte
 - Makaza
 - Priveska za ključeve
 - Šrafcigera
 - Čačkalica za zube
 - Pinceta

***** Victorinox nož šaljem odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Takođe, možete doći i uživo pogledati *****

*****POSETITE MOJ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE VICORINOX NOŽEVA KAO I OSTALE PROIZVODE KOJE IMAM U PONUDI*****
ID Oglasa: #115116952
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.