slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Zero Tolerance 20CV Carbon fiber ultra moderan preklopni noz

7.000 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
250
11
pre 10 dana
Petar online
Član od 09.03.2014.
Svi oglasi

Pronalazeći savršenu ravnotežu između velikog i malog, 0707 nudi ponešto za svakoga sa svojim vrhunskim izgledom i performansama sečenja. Njegov elegantni profil je udoban u ruci, a istovremeno drži nizak profil u džepu. Ipak, njegovo sečivo od 3,5 inča nudi značajnu oštricu za većinu zadataka sečenja. Plus, po prvi put u liniji nulte tolerancije, korisnici mogu pristupiti sečivu pomoću ZT-ovog Tuned Detent Sistem (TDS™), koji omogućava otvaranje noža čak i uz pritisak na polugu za zaključavanje. Reverzibilna džepna kopča za ekstra duboko nošenje, vage za ručke od ugljeničnih vlakana i čelik za sečivo CPM 20CV zaokružuju ovu ZT inovaciju prepunu funkcija.  

Tuned Detent Sistem (TDS™) nam omogućava da fino podesimo držač tako da ne bude pretežak, ne previše lagan i obezbeđuje konzistentno otvaranje čak i kada se primeni pritisak na šipku za zaključavanje

Oštrica sa oštrim vrhom ima ravno brušenje pune širine za precizno sečenje

CPM 20CV čelik za oštrice nudi izuzetnu tvrdoću, otpornost na habanje, zadržavanje ivica; stonevashed završni sloj pomaže da se sakriju ogrebotine

Ekstra duboka kopča za nošenje obezbeđuje praktično nošenje niskog profila

Delimično obrađena ručka od karbonskih vlakana izgleda elegantno i udobno se drži u ruci.  

Celik ostrice: CPM 20CV

Duzina seciva: 3.5 in. (8.9 cm)

Debljina seciva: 0.121 in. (0.31 cm)

Ukupna duzina noza 8.25 in. (21 cm)

Tezina noza 2.3 oz. (68 g)


Pogledajte i moje ostale oglase.  
*Nozeve koje prodajem predstavljaju kolekcionarske predmete iz licne kolekcije i kao takvi prodaju se kolekcionarima i licima iznad 18 godina.


ID Oglasa: #153810083
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.