slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Blaser Graphite jakna

62.000 din

Čačak
Novo
3.093
13
pre 6 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Lovačko Ćoše
Član od 10.03.2013.
Svi oglasi
Od Blasera stize izuzetna muska jakna Blaser Graphite.  
Cena 62000 dinara.
Uplata preko ziro racuna.
Saljemo brzom postom.   
Info tel: 064/33-688-33

Pratite nas i na drustvenim mrezama.
FB: Lovačko Ćoše
Instagram: lovacko_cose

Pogledajte sve nase oglase, hvala.

Opis proizvoda

Blaser Graphite jakna je muška jakna za pucanje visokih performansi koja je u potpunosti otporna na vetar, vodootporna je i prozračna, sa mekanim spoljnim materijalom bez buke i prijatnom izolacijom Primaloft da vam bude toplo, suvo i udobno.
Mnogo džepova i sjajna funkcionalnost.
Odlicna za hladnije i ekstremne vremenske prilike. U kombinaciji sa modernim savremenim izgledom koji u bilo kojoj situaciji neće izgledati neumesno. Spoljni materijal je 50% poliester 30% viskoza 10% jagnjeća vuna, 10% poliamid, laminiran (10.000 VP / 5.000 MVP) sa teflonEcoElite završnom obradom. Obloge 100% poliester  72% poliamida, 16% poliestera, 12% poliuretana sa DVR za veliku armaturu Podstava - 100% poliester Primaloft - 100g za izvrsnu izolaciju koja zadržava toplotu čak i kada je mokra. Izuzetno tiho u uslovima smrzavanja. Osecaj potpune slobode kretanja kada ste aktivni. Prošireni patentni zatvarači ispod pazuha za brzi gubitak toplote kada ste aktivni. Potpuno podesiva kapuljača obložena flisom. Visoka uspravna ogrlica za zaštitu lica sa prijatnim oblogama. Dvostrani prednji patentni zatvarač sa zaštitom za bradu  Dvostruka zaklopka za vetar sa skrivenim skrivenim dugmadima. Džepovi na prsima sa vodonepropusnim patentnim zatvaračima. Dva dodatna prostrana džepa na grudima. Napoleonov džep. Dva velika džepa sa donjim kertridžima sa zatvaračem. Dva toplija džepa za ruke. Vodootporni džep gornjeg rukava za lak pristup. Potpuno podesive manžetne sa kopčom za savršeno prianjanje. Dodatne unutrašnje elastične manžetne sa omčicom za palac za potpunu toplinu i zaštitu. Struk i rub u potpunosti podesivi kroz elastičnu žicu za vuču. Izuzetno teški ukrasi na prednjim laktovima haube i zadnjem delu džepa. RAMTEKS ukrasi za trajno ojačanje. Unutrašnji džepovi za dokumenata. Veliki zadnji džepovi za igru sa dva patentna zatvarača za nošenje malog plena ili vlažnog kompleta.
ID Oglasa: #111088887
Informacije
Zbog velikog broja artikala iz naše ponude postoji mogućnost da oglasi i cene nisu ažurirani.

Kontaktirate nas radi provere lagera i cene pre poručivanja. Hvala na razumevanju.  
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.